detector.media
22.09.2014 12:52
Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал
Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал

Кабінет міністрів Естонії вирішив виділити гроші на створення нового російськомовного телеканалу на базі суспільно-правового мовлення. Про це повідомляє видання rus.err.ee.

 

Новий телеканал планують запустити у вересні 2015 року.

 

У січні наступного року кошти виділять на розширення російськомовного мовлення в рамках проекту «Актуальна камера». Крім того, додаткове фінансування отримає і «Радіо 4». Як повідомляється, на розширення сітки мовлення потрібно 400 тисяч євро.

 

«Сьогодні ми прийняли принципове рішення, що стосується подальшого розвитку російськомовного телеканалу. Найближчими місяцями ми чекаємо від керівництва ERR детального аналізу того, у скільки обійдеться такий телеканал, які ресурси знадобляться, якою буде програма і які оригінальні передачі треба буде зробити», - сказала міністр культури Урве Тійдус.

 

Остаточно це рішення буде затверджено урядом на поточному тижні.

 

Нагадаємо,  25 липня спеціальний кореспондент російського телеканалу «Звезда» Максим Гриценко і оператор телеканалу В'ячеслав Амелютін були затримані під час проходження прикордонного контролю в аеропорту ім. Леннарта Мері у місті Таллінні (Естонія). Як зазначає редакція, журналісти прибули до Естонії для освітлення щорічної зустрічі ветеранів 20-ї дивізії СС на горі Синімяє.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY