Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»

Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»

9 Січня 2014
10282
9 Січня 2014
16:32

Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»

10282
Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»
Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»

Телеведуча ТВі Юлія Литвиненко переходить з каналу ТВі на «Інтер». Про це сказала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна у рекламному інтерв'ю журналу «Фокус».

 

Як повідомила пані Безлюдна, на каналі «Інтер» Юля Литвиненко працюватиме над оновленою програмою «Позаочі».

 

Нагадаємо, 20 травня, Юлія Литвиненко прийшла на канал ТВі, аби вести  програму «Сьогодні про головне». У минулому вона вела на «Інтері» авторські проекти «Люди світу» (на основі «Позаочі») та «Позаочі», який до виходу на «Інтері» транслювався на каналі К1. Також у її інтерівському доробку програми «Розбір польотів» і «Свобода на Інтері», музичне шоу «Місце зустрічі». Свою телекар'єру пані Литвиненко починала з дніпропетровського телебачення. З 2001 року працювала ведучою новин на каналі ICTV. У 2008 році вона з'явилася на каналі «Меню-ТВ» в якості ведучої кулінарної програми «Аполітична кухня».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеведучий Андрій Доманський залишив канал «1+1» і перейшов  на «Інтер».

 

Нагадаємо, що ведучим  ток-шоу «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» стане Андрій Данилевич, який донедавна був ведучим програми «События недели». Нещодавно він залишив  канал «Україна» й перейшов на «Інтер», але власного проекту поки що не мав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10282
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
3759 дн. тому
Для ТВ Ай туповатенькая она. Болтается с канала на канал.
Noser
3759 дн. тому
Інтер - це забійний цех журналістів та ток-шоу: перейшла туди Безулик, і її шоу наказало довго жити, перейшов Шустер - і з його Шустер лайв зробили Шустер-дед. І тепер цих шоу немає ніде.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду