Данилевич  змінить Дорофеєва у шоу «Стосується кожного» на «Інтері»

Данилевич змінить Дорофеєва у шоу «Стосується кожного» на «Інтері»

30 Грудня 2013
10873
30 Грудня 2013
16:19

Данилевич змінить Дорофеєва у шоу «Стосується кожного» на «Інтері»

10873
Данилевич  змінить Дорофеєва у шоу «Стосується кожного» на «Інтері»
Данилевич  змінить Дорофеєва у шоу «Стосується кожного» на «Інтері»

Ведучим  ток-шоу «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» стане Андрій Данилевич. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше про це «Детектор медіа» повідомляла з посиланням на власні джерела.

 

Новий сезон «Стосується кожного» стартує  13 січня 2014 року.

 

«Стосується кожного» - ток-шоу про нас з вами. Про тих , хто їде на роботу в маршрутці, і про тих, хто їде у справах до престижному автомобілі, про тих, хто живе в спальному районі, і тих, хто живе в заміському особняку. Про бідних і багатих, про успішних і початківців, про тих, хто в радості, і тих, кому потрібна допомога. У програмі «Стосується кожного» я буду не тільки лише модератором дискусії. Я буду питати, вислуховувати, заперечувати, дивуватися, перебивати і все це з однією метою - дізнатися істину, І коли разом з фахівцями, експертами, людьми, готовими поділитися своїм досвідом зможемо підвести героя програми до вирішення проблеми або підказати йому вихід з тієї чи іншої ситуації - це буде нашою спільною перемогою», - сказав Андрій Данилевич.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», телеведучий Сергій Дорофеєв, який раніше вів шоу «Стосується кожного», працює над новим проектом.  Подробиці поки не розголошуються.

 

Нагадаємо, Андрій Данилевич донедавна був ведучим програми «События недели». Нещодавно він залишив  канал «Україна» й перейшов на «Інтер», але власного проекту поки що не мав.

 

Ток-шоу  «Стосується кожного» стартувало на «Інтері» у серпні 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду