detector.media
09.01.2014 16:32
Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»
Телеведуча Юлія Литвиненко повернеться на «Інтер»

Телеведуча ТВі Юлія Литвиненко переходить з каналу ТВі на «Інтер». Про це сказала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна у рекламному інтерв'ю журналу «Фокус».

 

Як повідомила пані Безлюдна, на каналі «Інтер» Юля Литвиненко працюватиме над оновленою програмою «Позаочі».

 

Нагадаємо, 20 травня, Юлія Литвиненко прийшла на канал ТВі, аби вести  програму «Сьогодні про головне». У минулому вона вела на «Інтері» авторські проекти «Люди світу» (на основі «Позаочі») та «Позаочі», який до виходу на «Інтері» транслювався на каналі К1. Також у її інтерівському доробку програми «Розбір польотів» і «Свобода на Інтері», музичне шоу «Місце зустрічі». Свою телекар'єру пані Литвиненко починала з дніпропетровського телебачення. З 2001 року працювала ведучою новин на каналі ICTV. У 2008 році вона з'явилася на каналі «Меню-ТВ» в якості ведучої кулінарної програми «Аполітична кухня».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеведучий Андрій Доманський залишив канал «1+1» і перейшов  на «Інтер».

 

Нагадаємо, що ведучим  ток-шоу «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» стане Андрій Данилевич, який донедавна був ведучим програми «События недели». Нещодавно він залишив  канал «Україна» й перейшов на «Інтер», але власного проекту поки що не мав.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY