Гендиректором «Фокуса» стала екс-директор з маркетингу ділових видань УМХ

Гендиректором «Фокуса» стала екс-директор з маркетингу ділових видань УМХ

1 Листопада 2013
6870
1 Листопада 2013
09:40

Гендиректором «Фокуса» стала екс-директор з маркетингу ділових видань УМХ

6870
Нові власники «Фокуса» змінили топ-менеджмент видання
Гендиректором «Фокуса» стала екс-директор з маркетингу ділових видань УМХ
Гендиректором «Фокуса» стала екс-директор з маркетингу ділових видань УМХ

Генеральним директором видавничої компанії «Фокус Медіа», до якої входить журнали «Фокус», «Фокус. Красивая страна» та інтернет-ресурс focus.ua, з 1 листопада стала Марина Дерепа. На цю посаду її призначила група компаній Vertex United - новий власник «Фокуса». Інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, офіційно підтвердили у «Фокус Медіа».

 

Коли «Фокус» входив до складу UMH group, ним керувала директор сегмента ділових медіа UMH group Надія Шаломова, дружина засновника медіахолдингу Бориса Ложкіна.

 

Марина Дерепа з 2009 року працювала директором з маркетингу сегмента ділових медіа UMH group, до якого входили «Фокус», «Корреспондент», «Деньги», «Аргументы и факты» та Forbes. У 2006 році вона брала участь у розробці стратегії розвитку та запуску журналу «Фокус». У березні 2011 року брала участь у запуску та розвитку проекту «Forbes Украина».

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», директором з маркетингу та PR «Фокус Медіа» з 1 листопада стала Віра Черниш, яка до цього обіймала посаду піар-менеджера ділового сегмента UMH group.

 

Зі слів Марини Дерепи, «Фокус» - це бренд, з яким її багато пов'язує, адже за її участі відбувся запуск, розвиток і вихід журналу на провідні позиції медіаринку України. «Сьогодні бренд має нову амбітну мету - стати найбільш читаним і впливовим суспільно-політичним тижневиком і впровадити інноваційні та ефективні способи співпраці з рекламодавцями і бізнес-партнерами. Я радію майбутній роботі з сильною командою професіоналів, здатних вирішувати складні завдання і досягати видатних результатів», - заявила вона.

 

Борис Кауфман, акціонер Vertex United, назвав пані Дерепу висококласним управлінцем з величезним досвідом роботи в медіабізнесі. З його слів, її призначення є логічним продовженням формування нової команди «Фокус Медіа».

 

Нагадаємо, 17 червня компанія UMH group продала проект «Фокус», у який входять журнали «Фокус», «Фокус. Красивая страна», сайт focus.ua, українській групі Vertex United (основні власники групи - одеські підприємці Борис Кауфман та Олександр Грановський). Другий акціонер «Фокуса» Геннадій Боголюбов також повністю продав свої акції в проекті.

 

Через кілька днів було оголошено про продаж усієї UMH Group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Пояснюючи, чому «Фокус» продали окремо, президент UMH group Борис Ложкін сказав, що перемовини щодо «Фокуса» почалися ще влітку 2012 року, а продаж фактично було здійснено за кілька місяців до підписання угоди щодо всього медіахолдінгу.

 

Vertex United заявила про свій намір співпрацювати з діючими редакціями проектів, підтримуючи стандарти незалежної журналістики, і розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації.

 

Нагадаємо, головним редактором журналу «Фокус» є Яна Мойсеєнкова, головним редактором інтернет-видання focus.ua - Роман Фещенко. Виконавчим директором «Фокус Медіа» залишається Володимир Бєлоконєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду