Український Forbes надійде у продаж 11 березня

10 Березня 2011
20272
10 Березня 2011
16:35

Український Forbes надійде у продаж 11 березня

20272
Український Forbes надійде у продаж 11 березня

Перше число українського журналу Forbes надійде у продаж 11 березня накладом 30 тисяч примірників. Про це повідомляє «Український медіахолдинг».

 

Роздрібна ціна видання становить 30 гривень.

 

Головна стаття першого числа - про Віктора Пінчука.  Її підготували Леся Войтицька та Володимир Федорін на базі семигодинного інтерв'ю. Окрім цього у випуску є інтерв'ю Вахтанга Кіпіані з Віктором Пинзеником. Також опубліковано матеріал «7 ідей приватного інвестора», історія компанії DragonCapital, фотопроект побудови готелю Hilton у Києві.

 

Нагадаємо, у серпні цього року УМХ отримав ліцензію на запуск локальної версії Forbes.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20272
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван
4797 дн. тому
Почитал. Согласен со всем.
ПАпа
4798 дн. тому
Вже вийшов. Обкладинка не погана. а текст до неї - так собі. Пинчук то, Пинчук се, Пичук то, Пичнук се. И так сто раз. Очень нудно. Если бы это было интервью, а не пересказ было бы лучше. А так - устал на первой странице. Многое и так было известно об этом Пинчуке, зачем это переписывать? Ну а в общем понтовенько: некоторые фотки хорошие, хотя есть и лажовые. Список авторов и редакторов средненький. Колонка главреда - так себе. Но, думаю, рекламодателя они отберут у всяких умирающих Бизнесов, Деловых столиц и прочих инвестгазет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду