«Кіно з Яніною Соколовою» на 5 каналі показуватиме фрагменти короткометражок

12 Квітня 2013
8512
12 Квітня 2013
14:20

«Кіно з Яніною Соколовою» на 5 каналі показуватиме фрагменти короткометражок

8512
«Кіно з Яніною Соколовою» на 5 каналі показуватиме фрагменти короткометражок

З 14 квітня програма 5 каналу «Кіно з Яніною Соколовою»  щотижня презентуватиме в ефірі фрагменти найкращих світових короткометражних стрічок. Повні версії короткого метру можна буде переглянути на сторінці передачі у Фейсбук.  Про це повідомляє прес-служба 5 каналу.

 

«У найближчих ефірах «Кіно з Яніною Соколовою» можна буде побачити роботи Федора Бондарчука, зняті за сценарієм Дуні Смирнової за участі чудового акторського ансамблю: Анни Михалкової, Євгена Стичкіна, Ксенії Раппопорт. На думку творчої групи, це фільми, які варті уваги, та назавжди залишаться у пам'яті глядачів», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Автор і ведуча проекту Яніна Соколова зазначає, що сучасні тенденції світового кінематографу все частіше схиляються до того, що зняти кіно зі змістом можна швидко, дешево, ідейно. На думку пані Соколової знані режисери не цураються короткого метру: «Фільми, тривалістю 5-7 хвилин, захоплюють і не відпускають ще довго...», - коментує автор та ведуча проекту.

 

Також прес-служба 5 каналу повідомила, що глядачі програми,  які знімають короткометражне кіно, матимуть змогу надсилати свої роботи на сторінку  «Кіно з Яніною Соколовою» у Фейсбук. Найкращі відео обіцяють показати в ефірі телепрограми.

 

Нагадаємо, програма «Кіно з Яніною Соколовою» виходить в ефірі 5 каналу щонеділі о 22.35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду