detector.media
12.04.2013 14:20
«Кіно з Яніною Соколовою» на 5 каналі показуватиме фрагменти короткометражок
«Кіно з Яніною Соколовою» на 5 каналі показуватиме фрагменти короткометражок

З 14 квітня програма 5 каналу «Кіно з Яніною Соколовою»  щотижня презентуватиме в ефірі фрагменти найкращих світових короткометражних стрічок. Повні версії короткого метру можна буде переглянути на сторінці передачі у Фейсбук.  Про це повідомляє прес-служба 5 каналу.

 

«У найближчих ефірах «Кіно з Яніною Соколовою» можна буде побачити роботи Федора Бондарчука, зняті за сценарієм Дуні Смирнової за участі чудового акторського ансамблю: Анни Михалкової, Євгена Стичкіна, Ксенії Раппопорт. На думку творчої групи, це фільми, які варті уваги, та назавжди залишаться у пам'яті глядачів», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Автор і ведуча проекту Яніна Соколова зазначає, що сучасні тенденції світового кінематографу все частіше схиляються до того, що зняти кіно зі змістом можна швидко, дешево, ідейно. На думку пані Соколової знані режисери не цураються короткого метру: «Фільми, тривалістю 5-7 хвилин, захоплюють і не відпускають ще довго...», - коментує автор та ведуча проекту.

 

Також прес-служба 5 каналу повідомила, що глядачі програми,  які знімають короткометражне кіно, матимуть змогу надсилати свої роботи на сторінку  «Кіно з Яніною Соколовою» у Фейсбук. Найкращі відео обіцяють показати в ефірі телепрограми.

 

Нагадаємо, програма «Кіно з Яніною Соколовою» виходить в ефірі 5 каналу щонеділі о 22.35.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY