Радіо Nostalgie перейшло під управління радіохолдингу «Люкс»

Радіо Nostalgie перейшло під управління радіохолдингу «Люкс»

7 Серпня 2017
6121
7 Серпня 2017
13:33

Радіо Nostalgie перейшло під управління радіохолдингу «Люкс»

6121
Київська радіостанція Nostalgie увійшла до складу медіахолдингу «Люкс». Про це повідомив «Радіокомітет». Генеральний директор холдингу «Люкс» Роман Андрейко підтвердив «Детектору медіа» інформацію та уточнив, що Nostalgie перейшло під управління «Люкса», не змінюючи власника.
Радіо Nostalgie перейшло під управління радіохолдингу «Люкс»
Радіо Nostalgie перейшло під управління радіохолдингу «Люкс»

«Так, це правда. З кінця червня я став керівником радіостанції. З 1 липня в наше управління перейшли контент і реклама, ми почали продавати рекламні можливості Nostalgie (рекламу, спонсорство, продакт плейсмент)», – повідомив пан Андрейко.

При цьому власник радіостанції не змінився, ним залишається Сергій Горовий – голова правління ПАТ «Київгаз», зять співголови фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка. «Ми знаємо один одного вже років 15. Він довірив нам управління радіостанцією. Суть наших домовленостей – комерційна таємниця. Але можу підтвердити, що ми розподіляємо отриманий прибуток від діяльності радіостанції», – уточнив пан Андрейко.

Новий керівник радіостанції розповів, що формат радіо Nostalgie не змінюватиметься, адже він продиктований самою назвою (це музичні композиції для дорослих людей). «Але крім музичного формату важливим є позиціонування станції. Над цим ми зараз і працюємо», – зауважив пан Андрейко.

Радіо Nostalgie отримало новий слоган: «Життя зі смаком!». «Ми позиціонуємо бренд Nostalgie як вишуканий, статусний. Наша аудиторія – дорослі чоловіки з доходами вище середнього, забезпечені, для яких слова з нашого слогану мають певний сенс», – сказав пан Андрейко.

Відповідно, в ефірі радіостанції з’явилося нове оформлення та бренд-войс, нові програми про вишукані та статусні продукти, нові ведучі: Кароліна Кінг, Інна Гелевера, Руслан Новіков.

За словами пана Андрейка, радіостанцію вже оновлено на 80-85%, на часі – перезапуск її сайту.

Радіо Nostalgie приєднається до дослідження аудиторії радіо, яке здійснює компанія «Kantar TNS в Україні» на замовлення «Радіокомітету», з третьої хвилі 2017 року.

На запитання, чи планує Nostalgie розвиватися з київської радіостанції в мережу, Роман Андрейко відповів, що це поки не на часі (хоча це питання обговорювалося). «Наразі ми з власником досягли тільки такої домовленості, що беремо в управління радіостанцію та розвиваємо її в Києві», – зазначив керівник.

Радіо Nostalgie (ТОВ «ТРК “Ностальгія”») створив і запустив у 1999 році музичний продюсер і медіаменеджер Євген Рибчинський (нині народний депутат). З 1 травня 2000 року радіостанція мовить на частоті 99 МГц у Києві, спершу розвивалася в музичному форматі gold music, згодом дещо змістилася в бік adult contemporary.

У 2005 році Євген Рибчинський продав радіо Nostalgie і свою частку у видавничому домі «Вавилон» (глянцеві журнали XXL, «L’Officiel Украина», L’Officiel Hommes, Pink) Сергію Горовому, з яким з 2003 року спільно володів «Вавилоном».

Сергій Горовий – голова правління ПАТ «Київгаз», зять співголови фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка. Дружина Сергія Горового Ярослава Бойко працює креативною директоркою «L’Officiel Украина» та «L’Officiel Hommes». Її сестра Уляна Бойко з грудня 2016 року є головною редакторкою журналу «L’Officiel Украина», до цього вона працювала головною редакторкою журналу Pink.

До складу медіахолдингу «Люкс» входять мережеві радіостанції «Люкс ФМ» і «Максимум», телеканал новин «24», інтернет-видання Zaxid.net, 24tv.ua, Football 24 і рекламне агентство «Люкс». Співвласниками холдингу є мер Львова Андрій Садовий і Роман Андрейко.

На фото - Роман Андрейко, фото: Lviv Media Forum

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6121
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду