Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»

Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»

5 Вересня 2016
1960
5 Вересня 2016
13:08

Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»

1960
Сьогодні, 5 вересня, інформаційне агентство «РБК-Україна» запустило нову версію сайту, яка буде доступна на всіх платформах. Головним редактором став Валерій Калниш.
Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»
Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»

Про це йдеться у повідомленні на сайті «РБК-Україна».

Агентство повідомляє, що це - найбільш значне оновлення сайту за більш, ніж десятирічну історію ІА. Оновлені архітектура сайту, навігація, фоторішення.

«Ми могли б скромно сказати, що просто допрацювали сайт. Але вирішили порталізуватися», - сказав генеральний директор РБК-Україна Йосип Пінтус.

Крім зовнішнього вигляду, дещо змінюється контент «РБК-Україна». «Для нас завжди були важливі новини, оперативна та об'єктивна інформація, але прийшов час зробити крок вперед, - повідомив Йосип Пінтус. - Ми розширили аналітичну складову порталу. І запустили інтернет-видання Daily, де можна буде прочитати не просто новини, а статті з найбільш нагальних проблем».

Портал розділений на три великі блоки: News, Daily і Styler. Нове видання Daily доступне за адресою daily.rbc.ua.

Очолив об'єднану редакцію РБК-Україна Валерій Калниш.

«Замітки будуть писати автори, які свого часу працювали в кращих суспільно-ділових ЗМІ і ось тепер об'єдналися в одну банду на РБК-Україна. Можна було б зараз наобіцяти з три короба, монітор витримає, але я скажу одне - ми постараємося, щоб наші матеріали були актуальні і потрібні, корисні і "чисто" написані», - сказав головред.

Редакція також за нагадує, що відкрита для будь-яких конструктивних пропозицій, і запрошує до співпраці журналістів, колумністів та блогерів, художників, галузевих фахівців, лідерів громадської думки, бізнесменів, політиків - усіх, кому небайдужий сьогоднішній день і кому є що запропонувати дню завтрашньому.

Нагадаємо, у минулому Валерій Калниш працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», інтернет-видання «Апостроф» і «Радио Вести». З «РБК-Україна» він співпрацював в якості автора аналітичних матеріалів та інтерв’ю.

У газеті «Коммерсантъ-Украина» пан Калниш працював з моменту її заснування у 2005 році до її закриття в березні 2014 року, останні півтора роки був її головним редактором.

У березні 2014 року він став заступником головного редактора «Радио Вести». У серпні 2014 року очолив новостворене інтернет-видання «Апостроф», звідки звільнився через місяць і став ведучим «Радио Вести». У серпні 2015 року пана Калниша призначили головним редактором «Радио Вести». У березні 2016 року вінзалишив цю посаду, але продовжив роботу радіоведучим. 24 червня він остаточно звільнився з радіостанцій.

У липні стало відомо, що з 1 серпня колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш працюватиме в «РБК-Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду