detector.media
05.09.2016 13:08
Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»
Валерій Калниш очолив після перезапуску об'єднану редакцію «РБК-Україна»
Сьогодні, 5 вересня, інформаційне агентство «РБК-Україна» запустило нову версію сайту, яка буде доступна на всіх платформах. Головним редактором став Валерій Калниш.

Про це йдеться у повідомленні на сайті «РБК-Україна».

Агентство повідомляє, що це - найбільш значне оновлення сайту за більш, ніж десятирічну історію ІА. Оновлені архітектура сайту, навігація, фоторішення.

«Ми могли б скромно сказати, що просто допрацювали сайт. Але вирішили порталізуватися», - сказав генеральний директор РБК-Україна Йосип Пінтус.

Крім зовнішнього вигляду, дещо змінюється контент «РБК-Україна». «Для нас завжди були важливі новини, оперативна та об'єктивна інформація, але прийшов час зробити крок вперед, - повідомив Йосип Пінтус. - Ми розширили аналітичну складову порталу. І запустили інтернет-видання Daily, де можна буде прочитати не просто новини, а статті з найбільш нагальних проблем».

Портал розділений на три великі блоки: News, Daily і Styler. Нове видання Daily доступне за адресою daily.rbc.ua.

Очолив об'єднану редакцію РБК-Україна Валерій Калниш.

«Замітки будуть писати автори, які свого часу працювали в кращих суспільно-ділових ЗМІ і ось тепер об'єдналися в одну банду на РБК-Україна. Можна було б зараз наобіцяти з три короба, монітор витримає, але я скажу одне - ми постараємося, щоб наші матеріали були актуальні і потрібні, корисні і "чисто" написані», - сказав головред.

Редакція також за нагадує, що відкрита для будь-яких конструктивних пропозицій, і запрошує до співпраці журналістів, колумністів та блогерів, художників, галузевих фахівців, лідерів громадської думки, бізнесменів, політиків - усіх, кому небайдужий сьогоднішній день і кому є що запропонувати дню завтрашньому.

Нагадаємо, у минулому Валерій Калниш працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», інтернет-видання «Апостроф» і «Радио Вести». З «РБК-Україна» він співпрацював в якості автора аналітичних матеріалів та інтерв’ю.

У газеті «Коммерсантъ-Украина» пан Калниш працював з моменту її заснування у 2005 році до її закриття в березні 2014 року, останні півтора роки був її головним редактором.

У березні 2014 року він став заступником головного редактора «Радио Вести». У серпні 2014 року очолив новостворене інтернет-видання «Апостроф», звідки звільнився через місяць і став ведучим «Радио Вести». У серпні 2015 року пана Калниша призначили головним редактором «Радио Вести». У березні 2016 року вінзалишив цю посаду, але продовжив роботу радіоведучим. 24 червня він остаточно звільнився з радіостанцій.

У липні стало відомо, що з 1 серпня колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш працюватиме в «РБК-Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY