Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК

Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК

19 Лютого 2015
3196
19 Лютого 2015
15:01

Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК

3196
Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК
Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК

19 лютого Державний комітет телебачення і радіомовлення оголосив повторний конкурсний відбір на посаду генерального директора Одеської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК). Про це повідомляє прес-служба Комітету.

 

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що Держкомтелерадіо не визначив переможця конкурсного відбору на посаду генерального директора  Одеської ОДТРК. У конкурсі на вакантну посаду, який проходив у кілька етапів, взяли участь колишні й теперішні працівники телерадіокомпанії Володимир Гуцол, Оксана Піднебесна, Сергій Ковтюх, одеський телеведучий Сергій Братчук, кияни Олена Лебеденко-Матвєкас і Віктор Дерюгін.

 

Протягом 30 днів від 19 лютого охочі можуть подати заяви на участь у конкурсному відборі за за адресою: вул. Прорізна, 2, Київ, 01001, відділ кадрової роботи та державної служби, каб. 801.

 

Вимоги до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст).

 

Перелік документів, що подаються претендентом особисто : адресовану Голові Держкомтелерадіо заяву щодо участі в конкурсному відборі (у письмовій формі, з обов'язковим зазначенням дати написання та особистим підписом претендента); належним чином завірені копії:

- документа, що посвідчує особу (паспорт);

- трудової книжки;

- документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю   (диплом);

- заповнений аркуш обліку кадрів (автобіографія);

- інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством (за основними напрямами діяльності підвідомчої телерадіоорганізації, посада керівника якої є вакантною);

- довідку про стан здоров'я (форма № 133/0, видану медичною установою, на обліку в якій перебуває претендент);

- довідку про відсутність судимості (видану відповідним органом МВС  України);

- рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

 

Конкурсний відбір буде проводитися за адресою: вул. Хрещатик, 26, Київ, прес-центр. Конкурсної комісія розпочне роботу 18 березня о 10.00.

 

Нагадаємо, попередній генеральний директор Одеської ОДТРК Марина Аксьонова була звільнена 2 грудня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду