detector.media
19.02.2015 15:01
Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК
Держкомтелерадіо оголосив повторний конкурс на посаду гендиректора Одеської ОДТРК

19 лютого Державний комітет телебачення і радіомовлення оголосив повторний конкурсний відбір на посаду генерального директора Одеської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК). Про це повідомляє прес-служба Комітету.

 

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що Держкомтелерадіо не визначив переможця конкурсного відбору на посаду генерального директора  Одеської ОДТРК. У конкурсі на вакантну посаду, який проходив у кілька етапів, взяли участь колишні й теперішні працівники телерадіокомпанії Володимир Гуцол, Оксана Піднебесна, Сергій Ковтюх, одеський телеведучий Сергій Братчук, кияни Олена Лебеденко-Матвєкас і Віктор Дерюгін.

 

Протягом 30 днів від 19 лютого охочі можуть подати заяви на участь у конкурсному відборі за за адресою: вул. Прорізна, 2, Київ, 01001, відділ кадрової роботи та державної служби, каб. 801.

 

Вимоги до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст).

 

Перелік документів, що подаються претендентом особисто : адресовану Голові Держкомтелерадіо заяву щодо участі в конкурсному відборі (у письмовій формі, з обов'язковим зазначенням дати написання та особистим підписом претендента); належним чином завірені копії:

- документа, що посвідчує особу (паспорт);

- трудової книжки;

- документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю   (диплом);

- заповнений аркуш обліку кадрів (автобіографія);

- інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством (за основними напрямами діяльності підвідомчої телерадіоорганізації, посада керівника якої є вакантною);

- довідку про стан здоров'я (форма № 133/0, видану медичною установою, на обліку в якій перебуває претендент);

- довідку про відсутність судимості (видану відповідним органом МВС  України);

- рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

 

Конкурсний відбір буде проводитися за адресою: вул. Хрещатик, 26, Київ, прес-центр. Конкурсної комісія розпочне роботу 18 березня о 10.00.

 

Нагадаємо, попередній генеральний директор Одеської ОДТРК Марина Аксьонова була звільнена 2 грудня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY