Завершився перший етап конкурсу The Next Big Thing, який зібрав майже 500 робіт

Завершився перший етап конкурсу The Next Big Thing, який зібрав майже 500 робіт

16 Жовтня 2014
2461

Завершився перший етап конкурсу The Next Big Thing, який зібрав майже 500 робіт

2461
Завершився перший етап конкурсу The Next Big Thing, який зібрав майже 500 робіт
Завершився перший етап конкурсу The Next Big Thing, який зібрав майже 500 робіт

15 жовтня завершився перший етап конкурсу групи «1+1 медіа»  The Next Big Thing-2014, учасники знімали відео на тему «Мир» хронометражем до трьох хвилин. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Всього на конкурс було надіслано майже 500 робіт, 267 із них, що пройшли попередню модерацію на відповідність вимогам конкурсу та відтворювали заявлену тему, опубліковані на сайті конкурсу.

 

Сьогодні, 16 жовтня, на сайті розпочалось голосування, за результатами якого, а також за рішенням журі буде сформовано шорт-лист півфіналістів 50-ти кращих робіт. Їх автори пройдуть до другого етапу конкурсу.

 

«Ми приємно вражені кількістю, а найголовніше якістю робіт, які надійшли цього року. Відверто кажучи, не розраховували на такий резонанс. Адже людині потрібно було не просто описати ідею, а створити реальний продукт - написати сценарій, знайти акторів, відзняти, змонтувати. Впевнена, що завдяки конкурсу ми знайдемо багато нових талантів і сподіваюсь, що півфіналісти зможуть не менш вдало впоратись і з новим завданням», - зазначила директор PR департаменту «1+1 Медіа» Світлана Павелецька.

 

Півфіналістів конкурсу буде оголошено 27 жовтня. 31 жовтня провідні фахівці «1+1 медіа» проведуть для них майстер-клас з режисури, монтажу, продюсування та операторської майстерності у новому креативному хабі Fedoriv.com. Цього ж дня буде оголошено нову тему, на яку півфіналісти мають відзняти й змонтувати відео за вихідні 1 і 2 листопада. 3-го листопада до 10.00 всі роботи учасники повинні передати організаторам.

 

4 листопада у кінотеатрі «Оскар» в ТЦ «Gulliver» на фестивалі короткого метру The Next Big Thing-2014 журі конкурсу визначить трьох переможців.

 

Проголосувате за кращі роботи на конкурсі можна тут.

 

Нагадаємо, у серпні медіагрупа «1+1 медіа» оголосила про старт пітчингу The Next Big Thing-2014, що пройде вчетверте в іншому форматі. Конкурс цього року став фестивалем короткого метру і проходить у кілька етапів. У журі конкурсу - фахівці різних професій: телевізійники Олександр Ткаченко, Вікторія Лезіна-Масляна, шоу-бізнес представлятиме Олег Боднарчук, креатив і рекламу - Андрій Федорів, кіносферу - Михайло Іллєнко, радіо - Андрій Шабанов.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду