Цього року «1+1 медіа» замість пітчингу ідей проведе конкурс короткометражок The next big thing-2014

Цього року «1+1 медіа» замість пітчингу ідей проведе конкурс короткометражок The next big thing-2014

21 Серпня 2014
5932
21 Серпня 2014
18:11

Цього року «1+1 медіа» замість пітчингу ідей проведе конкурс короткометражок The next big thing-2014

5932
Цього року «1+1 медіа» замість пітчингу ідей проведе конкурс короткометражок The next big thing-2014
Цього року «1+1 медіа» замість пітчингу ідей проведе конкурс короткометражок The next big thing-2014

Медіагрупа «1+1 медіа» оголошує про старт пітчингу The next big thing-2014, що пройде вчетверте в іншому форматі. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

The next big thing стане цього року фестивалем короткого метру. Конкурс пройде  у кілька етапів і стане випробуванням не лише таланту, але й витривалості. У журі конкурсу будуть фахівці різних професій: телевізійники Олександр Ткаченко, Вікторія Лезіна-Масляна, шоу-бізнес представлятиме Олег Боднарчук, креатив і рекламу - Андрій Федорів, кіносферу - Михайло Іллєнко, радіо - Андрій Шабанов.

 

У медіагрупі вважають, що короткий метр в епоху селфі та фільмів, знятих на Go Pro, мобільні телефони чи то фотоапарати - саме те, що треба. 

 

«Для нас пітчинг - це не тільки пошук ідей для реалізації, але в першу чергу, пошук людей, які здатні генерувати якісні ідеї. Цього року, з огляду на ряд обставин, ми вирішили провести нестандартний конкурс. Ми будемо шукати тих, хто може цікаво і доступно викласти свою думку в  трихвилинному відео. Для нас - це можливість побачити молодих, творчих людей, для них - можливість бути визнаними», - зазначила PR директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

 

На першому етапі учасникам необхідно буде відзняти трихвилинне відео на тему «Мир» - що наразі є найактуальнішим і найболючішим питанням для українців. З 1 по 30 вересня цей ролик необхідно надіслати на адресу пітчингу http://media.1plus1.ua/pitching. Попередньо відібрані відео-ролики будуть опубліковані на сайті конкурсу.

 

1 жовтня розпочнеться голосування. 13 жовтня за його результатами та рішенням журі буде оголошено 50 кращих робіт, автори яких вийдуть у півфінал. Для них «1+1 Медіа» проведе тренінг і за вихідні, 18 і 19 жовтня, вони повинні будуть відзняти і змонтувати нове відео на нову тему.

 

21 жовтня у кінотеатрі «Оскар» на фестивалі короткого метру The next big thing-2014 журі обере переможців серед  тих, хто пройде випробування на витривалість і впорається із завданням.

 

Нагадаємо, переможцями  пітчингу «Інкубатор ТБ-стартапів. The Next Big Thing» стали випусковий редактор «Детектор медіа» Лілія Молодецька та режисер і сценарист з Луганська Дмитро Дурницький.

 

Лілія Молодецька є автором реаліті-шоу «Заберіть мого чоловіка». За форматом одружений чоловік намагається зберегти свій шлюб, але його дружина заявляє, що він її більше не влаштовує. Щоб довести, що у їх сім'ї є майбутнє, чоловік робить ряд вчинків, не знаючи при цьому, чи вдалося йому догодити дружині і переконати її не розлучається.

 

Реаліті-шоу Дмитра Дурницького «Українські фобіки» про те, як позбутись різних фобій, таких як страх висоти, темряви, публічних виступів тощо.

 

Переможцями попередніх пітчингів ідей стали також Роман Розенгурт (Ізраїль) з серіалом «Ковчег», Роман Ніколаєнко (Україна, Київ) з шоу «Ремонт&Ремонт».

 

Вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні 2012 року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».

 

Усі учасники отримали грошові винагороди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5932
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду