На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін

На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін

7 Серпня 2014
5549

На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін

5549
На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін
На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін

Спеціальний фотокореспондент міжнародного інформагентства (МІА) «Россия сегодня» Андрій Стенін, який працює на Cході України, не виходить на зв'язок. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомляє сайт російського телеканалу RT (Russia Today) з посиланням на інформацію МІА «Россия сегодня».

 

Як повідомили в агентстві, Андрій Стенін відправив свій останній матеріал з свого акаунта 5 серпня. Фотографії були зроблені ним раніше цієї дати. «Він їх просто переслав, але на зв'язок не виходив. Вони прийшли з його акаунта - це говорить про те, що це він їх відправляв», - повідомив директор об'єднаної дирекції фотоінформації «Россия сегодня»  Олександр Штоль.

 

Як пише RT, Андрій Стенін працював в Донецьку, Слов'янську та інших містах на Сході України, в зоні проведення АТО.

 

Олександр Штоль додав, що, за словами джерел, близьких до терористичної організації ДНР, є ймовірність того, що Андрій Стенін попрямував в Шахтарськ (Донецької області). Зв'язку у редакції з цим містом зараз немає.

 

Андрій Стенін за час своєї роботи в агентстві побував в Єгипті, Сирії та інших гарячих точках.

 

Нагадаємо, за час активних дій терористів у Луганській і Донецькій області загинули три співробітники російських телеканалів: кореспондент каналу «Россия 1» Ігор Корнелюк, звукорежисер цього ж каналу Антон Волошин і оператор «Первого канала» Анатолій Клян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду