detector.media
07.08.2014 21:01
На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін
На Донбасі зник фотограф російського інформагентства Андрій Стенін

Спеціальний фотокореспондент міжнародного інформагентства (МІА) «Россия сегодня» Андрій Стенін, який працює на Cході України, не виходить на зв'язок. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомляє сайт російського телеканалу RT (Russia Today) з посиланням на інформацію МІА «Россия сегодня».

 

Як повідомили в агентстві, Андрій Стенін відправив свій останній матеріал з свого акаунта 5 серпня. Фотографії були зроблені ним раніше цієї дати. «Він їх просто переслав, але на зв'язок не виходив. Вони прийшли з його акаунта - це говорить про те, що це він їх відправляв», - повідомив директор об'єднаної дирекції фотоінформації «Россия сегодня»  Олександр Штоль.

 

Як пише RT, Андрій Стенін працював в Донецьку, Слов'янську та інших містах на Сході України, в зоні проведення АТО.

 

Олександр Штоль додав, що, за словами джерел, близьких до терористичної організації ДНР, є ймовірність того, що Андрій Стенін попрямував в Шахтарськ (Донецької області). Зв'язку у редакції з цим містом зараз немає.

 

Андрій Стенін за час своєї роботи в агентстві побував в Єгипті, Сирії та інших гарячих точках.

 

Нагадаємо, за час активних дій терористів у Луганській і Донецькій області загинули три співробітники російських телеканалів: кореспондент каналу «Россия 1» Ігор Корнелюк, звукорежисер цього ж каналу Антон Волошин і оператор «Первого канала» Анатолій Клян.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY