14 вересня - VI форум «Цифрове мовлення в Україні»

13 Серпня 2012
10040
13 Серпня 2012
07:20

14 вересня - VI форум «Цифрове мовлення в Україні»

10040
14 вересня - VI форум «Цифрове мовлення в Україні»

14 вересня 2012 року у Києві відбудеться VI Форум «Цифрове мовлення в Україні», організований Незалежною Асоціацією телерадіомовників. Форум «Цифрове мовлення в Україні» відбувається у рамках медійного проекту KIEV MEDIA WEEK. Місце проведення - готель Radisson Blu (Ярославів Вал, 22).

 

Цифровий Форум щороку восени стає головним майданчиком для професійного обговорення процесу впровадження цифрового телебачення в Україні, його проблем та перспектив. Форум є відправною точкою для просування та розвитку цифрової телевізійної галузі. Кожної осені його учасники підбивають підсумки роботи з підготовки переходу на «цифру» за рік, що минув,та обговорюють виклики і потенційні проблеми наступних періодів, а також мають можливість порівняти свої досягнення та плани із міжнародною практикою впровадження ЦТБ.

 

Мета Цифрового форуму - підготувати вітчизняний телепростір до переходу з аналового на цифрове телебачення, забезпечити прозорість та зручність реформ, створити умови для адаптації чинного законодавства, сприяти ефективному регулюванню державного процесу впровадження цифрового телебачення, залучити до обговорення всіх питань громадськість та ЗМІ.

 

Гостьовим спікером Цифрового Форуму у 2012 році стане Девід Вуд, заступник директора з технічних питань Європейського cоюзу мовників (EBU, Швейцарія).

 

Цього року на Форумі дискутуватимуть на теми:

DTV як початок нової ери. Які зміни в технології передачі сигналу чекають на телебачення в майбутньому?

Цифрове телебачення для населення (забезпечення незахищених верств населення безкоштовними перетворювачами, локальна досяжність цифрового мовлення, розповсюдження set-top-box: хто і скільки купив, успішність інформаційної компанії)

Стан розбудови цифрової мережі (нинішня територія покриття цифрової мережі (думки експертів), майбутній розвиток і поширення мережі (перспективи покриття 95% населення), території, найбільш складні для покриття цифровим сигналом)

Рік після цифрового конкурсу: результати впровадження (які ліцензіати розпочали мовлення, питання універсальної програмної послуги, наслідки оскарження результатів конкурсу, нерозподілені канали, повторний конкурс)

Другий етап цифровізації (кабельні канали): (потреба в цифровізації кабельних каналів, процеси цифровізації, готовність кабельних операторів до цифровізації, європейська практика цифровізації кабельних каналів, чи вирішить цифровізація кабелю проблему УПП)

LTE versus DVB-T2

 

Детальніше з програмою можна ознайомитися тут

 

Реєстрація на Цифровий форум триває на сайті заходу

 

Участь у Форумі при реєстрації до 1 вересня 2012 року становить 1870 грн з особи, при реєстрації після 1 вересня 2012 року - 2200 грн з особи.

 

Цифровий Форум відбувається за підтримки спільного проекту Ради Європи та Європейської Комісії «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі». Даний проект (Форум «Цифрове мовлення в Україні») виконується за підтримки «Українського медійного проекту» (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Головний спонсор VI Цифрового форуму - компанія SES Astra. Партнер Цифрового форуму – компанія Pepsico. Спонсор – компанія Таврія.

 

Контактна особа: Христина Дрогомирецька, тел. 067 657 95 15, mailto::project@nam.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду