«Україна» випустила нові новорічні заставки зі сніговиками

18 Грудня 2012
6855
18 Грудня 2012
17:37

«Україна» випустила нові новорічні заставки зі сніговиками

6855
«Україна» випустила нові новорічні заставки зі сніговиками

Із 15 грудня в ефір каналу «Україна» вийшли заставки з новими історіями про пригоди сніговичків. Разом зі сніговичками глядачі вирушать в Італію, Китай, Індію, Єгипет, Мексику і побачать, як в цих країнах відзначають Новий рік, повідомляє прес-служба каналу.

 

Вперше пригоди сімейства сніговиків «Україна» представила рік тому в новорічних заставках. Відзначивши, яку популярність вони мали у телеглядачів, цього року креативна команда проекту вирішила створити продовження історій про цих мультяшних персонажів.

 

За словами начальника креативної служби каналу «Україна» Романа Шоми, цього року сюжети про сніговичків стали більш складними.

 

«Цього разу сніговик-тато, сніговик-мама та двоє їхніх дітей-сніговичків, разом із цуценям, вирушать у турне різними країнами світу, де познайомляться з різноманітними місцевими традиціями святкування Нового року, наберуться вражень, але потім зрозуміють, що найкраще відзначати це свято вдома, в Україні. Адже, наприклад, в Італії під Новий рік прийнято викидати старі меблі з вікон, що може бути небезпечно, а в Мексиці навіть ялинку не знайти!», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Відеоролики виходять в ефірі каналу «Україна» з 15 грудня. Також вони доступні на спеціальній інтернет-сторінці.

 

«У роботі над роликами про сніговичків ми уважно підходимо до кожної деталі анімації, кожного сюжету, - каже продюсер проекту Євгенія Олійник. - Кожен анімаційний ролик - це окрема історія, яку ми намагалися реалізувати так, аби глядач провів цю захоплюючу подорож разом із нашими сніговичками - з посмішкою і позитивними емоціями».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду