«Україна» запускає новорічну графіку зі сніговиками (ФОТО, ВІДЕО)

22 Грудня 2011
12670
22 Грудня 2011
14:32

«Україна» запускає новорічну графіку зі сніговиками (ФОТО, ВІДЕО)

12670
«Україна» запускає новорічну графіку зі сніговиками (ФОТО, ВІДЕО)

У період зимових свят в ефірі каналу «Україна» транслюватиметься оновлена графіка та новорічні ролики зі сніговиками. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зокрема, вийде дев'ять відеороликів з різними сюжетами: сніговики готуються до новорічних свят, наряджають ялинку, дарують один одному подарунки і всі разом дивляться телевізор.

 

Казкова родина снігових фігурок за задумом символізує образ української родини: «Казкові персонажі, яких незаслужено обходять увагою в новорічні свята, - це сніговики. Адже зазвичай ці снігові чоловічки відходять на другий план після Діда Мороза і Снігуроньки. У своїх роликах ми хотіли показати радість і затишок родинного свята, яким для нас є Новий рік, і вдаліше за все це вийшло на прикладі дружною сніжної сім'ї: мами, тата, сина, маленької донечки і їх песика», - говорить керівник креативної служби каналу «Україна» Роман Шома.

 

 

 

 

Як зазначається, цього року канал «Україна» вирішив відійти від традиційних натурних зйомок для святкових промороликів і створити анімаційні історії з використанням 3D-формату: «Анімаційні ролики - це дуже амбітний і складний проект, адже великий акцент приділяється саме деталям: сценарій необхідно пропрацювати до дрібниць, продумавши кожен образ. Зате в результаті, при перегляді відеоролика, щоразу можна знайти для себе щось нове», - говорить Світлана Бережна, керівник відділу анонсування та оформлення ефіру.

 

Над проектом працювали: креативна ідея і сценарій - Роман Шома, креативний продюсер - Світлана Бережна, виконавчий продюсер - Світлана Вишневська, дизайнер оперативної графіки - Андрій Журавльов, анімація - «Термінал FX».

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12670
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ya_kravchuk
4510 дн. тому
Шось схоже колись давно було Першого російського каналу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду