Мультик «Ескімоска» підвищив показники «1+1», а фільм Кончаловського - знизив

13 Листопада 2012
7111
13 Листопада 2012
17:23

Мультик «Ескімоска» підвищив показники «1+1», а фільм Кончаловського - знизив

7111
12 листопада на телеканалі «1+1» стартувала прем'єра анімаційного серіалу «Ескімоска» та розпочалась ретроспектива фільмів Андрія Кончаловського
Мультик «Ескімоска» підвищив показники «1+1», а фільм Кончаловського - знизив

3D-анімаційний комедійний серіал «Ескімоска» стартував у слоті 7.25-7.30 і взяв рейтинг 0,96%, частку 11,83% за комерційною аудиторією каналу 18-54, вибірка «Вся Україна». За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 0,75%, частка 8,79%.

 

У будні минулого тижня (5-9 листопада) у цьому слоті виходив «Сніданок з «1+1», і  канал мав  частку - 10,61% за  вибіркою «Вся Україна»,  та  10,6% за вибіркою «50 тис.+».  Таким чином мультсеріал дещо підвищив показник - але тільки за комерційною аудиторією каналу 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

Стрічка Андрія Кончаловського  «Історія Асі Клячиної»  разом з 4-хвилинним коментарем самого режисера  вийшла у слоті 00.36-02.28 і взяла рейтинг 0,48%, частку 8,16% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 0,28%, частка 5,32% за вибіркою «50 тис.+».

 

Ці показники нижчі, ніж цифри каналу у згаданому часовому проміжку у будні минулого тижня. Тоді частка за «Всією Україною» становила 10,97%,  а за «50 тис.+» - 6,87%, а  в ефір виходили фільми «Від заходу до сходу», «Поліція Гавайїв», «Межа ризику», «Три дні на утечу», «Сьогодні ти помреш», а також програми «Гроші» та «Не бреши мені».

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7111
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
4187 дн. тому
Невже й рейтинг не бреше, диво.) Бо який сенс показувати Кончаловського, якщо його можна спокійно подивитись по кабельному - раз, купити на двд -два, завантажити з мережі - три. То питається для кого, пан Алфьоров це поставив? Якби був українській дубляж інше діло. Натомість показати щось з українських режисерів, чорта з два, а таких фільмів переважну більшість не купити на двд, не завантажиш з мережі, загальнонаціональні телеканали України не демонструють. Але пана Алфьорова це навряд чи хвилює.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду