Прес-конференцію Януковича в Нью-Йорку несподівано скасували

27 Вересня 2012
8919
27 Вересня 2012
10:28

Прес-конференцію Януковича в Нью-Йорку несподівано скасували

8919
Нібито через неузгодженість розкладу
Прес-конференцію Януковича в Нью-Йорку несподівано скасували

Заздалегідь заплановану й своєчасно оголошену прес-конференцію в Нью-Йорку президента України Віктора Януковича несподівано скасували, посилаючись на неузгодженість розкладу. Про це повідомляє «Радіо Свобода».


Нагадаємо, Віктор Янукович цими днями бере участь у Генеральній асамблеї ООН в рамках загальної дискусії на 67-й щорічній сесії в Нью-Йорку. Україна має головувати в Організації з безпеки та співробітництва в Європі в 2013 році.
 

До Нью-Йорка прибуло чимало журналістів із України. Були газетярі, були телевізійники з чотирьох українських каналів, включаючи «Інтер». Журналісти повідомили «Радіо Свобода», що були змушені зафрахтувати окремий літак.

 
На відміну від американських президентів, які завжди беруть журналістів до свого літака, український лідер мав за компанію лише власних урядовців. Персональний лайнер Януковича вже не Іл-76 радянського виробництва, а французький «Аеробус». Як з'ясувалося, після катастрофи з літаком польського президента, європейські аеропорти відтак не приймають Іл-76.

 

Як відомо, президент також скасував щорічну  прес-конференцію, яка була призначена на 4 липня 2012 року. Остання прес-конференція президента відбулася в грудні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8919
Читайте також
19.09.2012 11:11
Сергій Лещенко, «Українська правда»
26 358
04.09.2012 08:20
Дмитро Баркар, «Радіо свобода»
23 098
04.09.2012 07:57
Сергій Лещенко, «Блоги. Українська правда»
27 938
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тиманчі
4231 дн. тому
Ил-76 є важким військово-транспортним літаком.Польський президент розбився на Ту-154.Головним літаком президентів України був Ил-62.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду