Film.ua робить «Містичні історії» російському ТВ-3

22 Травня 2012
4697
22 Травня 2012
11:17

Film.ua робить «Містичні історії» російському ТВ-3

4697
Раніше проект виходив на «Рен-ТВ»
Film.ua робить «Містичні історії» російському ТВ-3

Film.ua виробляє проект «Містичні історії» для російського каналу ТВ-3. Про це йдеться на сайті продакшна.

 

Всього для ТВ-3 підготовлено 50 документальних фільмів.

 

Прем'єра першої серії відбулася 21 травня о 21:00 за московським часом. На ТВ-3 програма виходить з актором театру і кіно Віктором Вержбицьким.

 

Як писала «Детектор медіа», Film.ua Televison розповсюджує «Містичні історії» на міжнародному ринку через міжнародну мережу Sparks Network, у тому числі як формат. Формат уже проданий в Угорщину, де його реалізацією займається компанія Origo.

 

Раніше у Росії формат придбав канал «РЕН ТВ», ведучим став Євген Князєв. Також «Містичні історії» виходять у Казахстані.

 

В Україні прем'єра четвертого сезону «Містичних історій» відбудеться на телеканалі СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4697
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду