«Містичні історії» та «Школа доктора Комаровського» будуть представлені на міжнародному ринку як формати

24 Березня 2011
12450
24 Березня 2011
10:39

«Містичні історії» та «Школа доктора Комаровського» будуть представлені на міжнародному ринку як формати

12450
«Містичні історії» та «Школа доктора Комаровського» будуть представлені на міжнародному ринку як формати

Компанія Film.ua Television стала членом міжнародної мережі Sparks Network. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Sparks Network представляє на міжнародному медіаринку права на формати всіх продакшн-компаній, які входять в асоціацію. Окрім цього вона займається дистрибуцією прав на формати від сторонніх компаній-виробників та мовників, які не входять до їх складу, але при цьому члени асоціації можуть купувати ці формати на пільгових умовах.

 

Тепер Sparks Network розповсюджуватиме на міжнародному ринку проекти Film.ua Television. Зокрема, «Містичні історії» та «Школа доктора Комаровського» будуть представлені на ринку як формати. На сьогодні йдуть переговори щодо міжнародного представництва ще низки проектів, які запущені у виробництво компанії.

 

Президент Sparks Network Ніколя Содерлунд наголосив, що Україна - дуже привабливий медіаринок, що динамічно розвивається, а Film.ua Television за останні роки стала одним з головних гравців у виробництві контенту.

 

За словами генерального продюсера Film.ua Group Віктора Мирського, членство його компанії у Sparks Network свідчить про те, що українські формати та проекти є конкурентоспроможними і можуть представлятись міжнародному співтовариству.

 

Членами Sparks Network є компанії кіно- та телевиробництва з 16 країн світу, які займають провідні позиції на локальних ринках. Штаб-квартира Sparks Network розміщена в Стокгольмі (Швеція).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду