«Рен-ТВ» придбав права на формат «Містичних історій» Film.ua

15 Серпня 2011
7447
15 Серпня 2011
15:47

«Рен-ТВ» придбав права на формат «Містичних історій» Film.ua

7447
«Рен-ТВ» придбав права на формат «Містичних історій» Film.ua

Російський канал придбав у компанії Film.ua Distribution формат та контент (сюжети) програми «Містичні історії», яка виходила на СТБ. Про це йдеться на сайті Film.ua.

 

Як зазначається, зараз проходить процес адаптації програми для російського телеканалу.

 

Ведучим російської телеверсіі «Містичних історій» стане актор театру і кіно, ректор театрального інституту ім. Бориса Щукіна Євген Князєв (одна з останніх ролей Євгенія - Вольф Мессінг в однойменному серіалі «Вольф Мессінг: Хто бачив крізь час»). Нагадаємо, в Україні програму веде Павло Костіцин.

Нещодавно Євген Князєв побував у Києві на кіностудії Film.ua, де знімався для «Містичних історій», а також брав участь у спеціальній фотосесії. Ці матеріали будуть використані для подальшої промокампанії проекту.

 

Як писала ТК, проекти Film.ua Television, зокрема, «Містичні історії» та «Школа доктора Комаровського», через міжнародну мережу Sparks Network  розповсюджуються на міжнародному ринку, у тому числі як формати.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду