НТКУ та «Інтер» заявили, що не записували інтерв’ю зі співкамерницею Тимошенко

24 Квітня 2012
13317
24 Квітня 2012
15:37

НТКУ та «Інтер» заявили, що не записували інтерв’ю зі співкамерницею Тимошенко

13317
Вони заперечили заяву Юлії Тимошенко
НТКУ та «Інтер» заявили, що не записували інтерв’ю зі співкамерницею Тимошенко

Національна телекомпанія України і телеканал «Інтер» заперечують інформацію про запис інтерв'ю зі співкамерницею Юлії Тимошенко в Качанівській колонії.

 

«Національна телекомпанія не планувала і не здійснювала такої зйомки не тільки останнім часом, а й раніше. У жодній програмі телеканалу від 24 квітня не було заплановано показ відповідного інтерв'ю», - йдеться в повідомленні прес-служби НТКУ.

 

«Телеканал "Інтер" офіційно заявляє, що жодних інтерв'ю у Качаївській колонії чи у будь-якому іншому місці зі співкамерницєю Юлії Тимошенко телеканал "Інтер" не записував, отже в ефірі нашого телеканалу таке інтерв'ю не з'явиться», - повідомила прес-служба «Інтера».

 

Зазначимо, що про запис такого інтерв'ю заявила сама Юлія Тимошенко. Текст її записки з колонії цитує «Українська правда». За її словами, її співкамерницю примусили записати інтерв'ю минулого тижня для телеканалів «Інтер» і Перший національний.

 

«24.04. вийде інтерв'ю моєї сусідки по камері Юлії Абаллової. Це інтерв'ю, але в значно гіршому вигляді, ніж ви побачите, поступило до керівництва колонії тиждень тому з адміністрації президента», - написала пані Тимошенко.

 

«Тиждень мою сусідку щодня ламали та примушували це інтерв'ю записати на відеокамеру каналів "Інтер" та Перший національний або просто підписати його, але вона стійко трималася та відмовлялася це робити», - зазначила вона.

 

За словами Юлії Тимошенко, 23 квітня Абаллову забрали з камери приблизно о 19.00 і протягом «6 годин до години ночі над нею знущалися чотири садисти - три з керівництва колонії і один з харківської пенітенціарної служби».

 

«Їй погрожували тюремним ув'язненням її сина, неприємностями для її батьків, продовдженням терміну ув'язнення та переведенням в нелюдські умови відбування покарання», - зазначила лідер БЮТ.

 

«Повернулася вона до камери в годину ночі заплакана, замучена, виснажена та повністю психологічно зруйнована. Зламали її на погрозах зіпсувати життя синові», - написала пані Тимошенко.

 

Тимошенко запевнила, що в неї немає проблем у стосунках із сусідкою, а в інтерв'ю «немає жодного слова правди». Вона попросила ЗМІ давати це інтерв'ю винятково з її коментарем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду