Програма Томенка «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» 26 лютого стартує на «Ері»

14 Лютого 2012
7577
14 Лютого 2012
16:33

Програма Томенка «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» 26 лютого стартує на «Ері»

7577
ТВі і Микола Томенко випустять цей цикл на дисках і передадуть безкоштовно в школи, бібліотеки й музеї
Програма Томенка «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» 26 лютого стартує на «Ері»

Цикл документальних програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», автором і ведучим якого є народний депутат, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, 26 лютого стартує на телеканалі «Ера». Про це він сказав в інтерв'ю «Детектор медіа», яке незабаром буде опубліковане.

 

Згідно з домовленістю з генеральним директором ТРК «Ера» Ігорем Лоташевським, телепроект виходитиме щонеділі о 7-й годині ранку. «Ми завершуємо з "Ерою" погодження рекламної кампанії, і є домовленість, що перша програма циклу 26-го вийде», - повідомив віце-спікер.

 

За словами Миколи Томенка, програма могла б вийти й на інших телеканалах, але на заваді стала опозиційність політика. «Ми пропонували цей цикл й іншим каналам. Але вони не захотіли його транслювати, очевидно, з міркувань того, що я водночас і ведучий, і діючий політик, ще й представник опозиції. Думаю, що вони не хочуть почуватися дискомфортно. Кілька топ-менеджерів каналів зізналися, що програма їм подобається, але пустити її в ефір вони зможуть після президентських виборів. Тому я вдячний "Ері", оскільки нашу програму подивиться нова аудиторія. І, звичайно, вдячний нашій команді, яка робила цей проект», - зауважив він.

 

Нагадаємо, раніше цей цикл виходив на телеканалі ТВі. В ефір вийшло 20 документальних фільмів про пам'ятки України, подані через людський фактор, міфи, легенди, історичні факти із залученням інтерв'юерів.

 

За словами пана Томенка, наразі разом з ТВі планується випустити цей цикл програм на дисках (поки що 5 тисяч примірників) і безкоштовно передати в бібліотеки, музеї і школи. «Коли ми зробили програму, то отримали багато прохань і пропозицій, щоб ми її записали на дисках, які можна використовувати для навчання», - сказав Микола Томенко, додавши, що незабаром ці диски будуть записані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду