detector.media
14.02.2012 16:33
Програма Томенка «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» 26 лютого стартує на «Ері»
ТВі і Микола Томенко випустять цей цикл на дисках і передадуть безкоштовно в школи, бібліотеки й музеї

Цикл документальних програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», автором і ведучим якого є народний депутат, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, 26 лютого стартує на телеканалі «Ера». Про це він сказав в інтерв'ю «Детектор медіа», яке незабаром буде опубліковане.

 

Згідно з домовленістю з генеральним директором ТРК «Ера» Ігорем Лоташевським, телепроект виходитиме щонеділі о 7-й годині ранку. «Ми завершуємо з "Ерою" погодження рекламної кампанії, і є домовленість, що перша програма циклу 26-го вийде», - повідомив віце-спікер.

 

За словами Миколи Томенка, програма могла б вийти й на інших телеканалах, але на заваді стала опозиційність політика. «Ми пропонували цей цикл й іншим каналам. Але вони не захотіли його транслювати, очевидно, з міркувань того, що я водночас і ведучий, і діючий політик, ще й представник опозиції. Думаю, що вони не хочуть почуватися дискомфортно. Кілька топ-менеджерів каналів зізналися, що програма їм подобається, але пустити її в ефір вони зможуть після президентських виборів. Тому я вдячний "Ері", оскільки нашу програму подивиться нова аудиторія. І, звичайно, вдячний нашій команді, яка робила цей проект», - зауважив він.

 

Нагадаємо, раніше цей цикл виходив на телеканалі ТВі. В ефір вийшло 20 документальних фільмів про пам'ятки України, подані через людський фактор, міфи, легенди, історичні факти із залученням інтерв'юерів.

 

За словами пана Томенка, наразі разом з ТВі планується випустити цей цикл програм на дисках (поки що 5 тисяч примірників) і безкоштовно передати в бібліотеки, музеї і школи. «Коли ми зробили програму, то отримали багато прохань і пропозицій, щоб ми її записали на дисках, які можна використовувати для навчання», - сказав Микола Томенко, додавши, що незабаром ці диски будуть записані.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY