Ігор Лоташевський очолив телекомпанію «Ера»

23 Січня 2012
8307
23 Січня 2012
17:59

Ігор Лоташевський очолив телекомпанію «Ера»

8307
Ігор Лоташевський очолив телекомпанію «Ера»

Від 21 січня Ігор Лоташевський призначений генеральним директором ТРК «Ера». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

На цій посаді він змінив Людмилу Обертинську, яка очолювала ТРК «Ера» із серпня 2010 року і звільнилася з телекомпанії за власним бажанням.

 

Серед своїх головних завдань пан Лоташевський назвав збільшення рейтингу телеканалу, освоєння супутникової ліценції на 24-годинне мовлення, яку компанія отримала у вересні 2011 року, та розвиток нового проекту «Віжн радіо».

 

На новій посаді він пообіцяв не «робити революцій, а рухатися еволюційним шляхом».

 

Ігор Лоташевський є також почесним президентом «Радіо Ера». Він стояв біля витоків «Ера-Радіо на УР-1», ТРК «Радіо Ера» та ТРК «Ера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду