detector.media
22.12.2011 14:32
«Україна» запускає новорічну графіку зі сніговиками (ФОТО, ВІДЕО)

У період зимових свят в ефірі каналу «Україна» транслюватиметься оновлена графіка та новорічні ролики зі сніговиками. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зокрема, вийде дев'ять відеороликів з різними сюжетами: сніговики готуються до новорічних свят, наряджають ялинку, дарують один одному подарунки і всі разом дивляться телевізор.

 

Казкова родина снігових фігурок за задумом символізує образ української родини: «Казкові персонажі, яких незаслужено обходять увагою в новорічні свята, - це сніговики. Адже зазвичай ці снігові чоловічки відходять на другий план після Діда Мороза і Снігуроньки. У своїх роликах ми хотіли показати радість і затишок родинного свята, яким для нас є Новий рік, і вдаліше за все це вийшло на прикладі дружною сніжної сім'ї: мами, тата, сина, маленької донечки і їх песика», - говорить керівник креативної служби каналу «Україна» Роман Шома.

 

 

 

 

Як зазначається, цього року канал «Україна» вирішив відійти від традиційних натурних зйомок для святкових промороликів і створити анімаційні історії з використанням 3D-формату: «Анімаційні ролики - це дуже амбітний і складний проект, адже великий акцент приділяється саме деталям: сценарій необхідно пропрацювати до дрібниць, продумавши кожен образ. Зате в результаті, при перегляді відеоролика, щоразу можна знайти для себе щось нове», - говорить Світлана Бережна, керівник відділу анонсування та оформлення ефіру.

 

Над проектом працювали: креативна ідея і сценарій - Роман Шома, креативний продюсер - Світлана Бережна, виконавчий продюсер - Світлана Вишневська, дизайнер оперативної графіки - Андрій Журавльов, анімація - «Термінал FX».

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY