Олег Скрипка буде тренером «Голосу країни – 2»

1 Грудня 2011
9123
1 Грудня 2011
13:04

Олег Скрипка буде тренером «Голосу країни – 2»

9123
Олег Скрипка буде тренером «Голосу країни – 2»

Четвертим зірковим тренером другого сезону вокального шоу каналу «1+1» «Голос країни» стане Олег Скрипка - український рок-музикант, лідер гурту «Воплі Відоплясова». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Я - новатор, і якщо мене запросили в "Голос країни", всі розуміють, що я буду вносити якісь новели. У команді багато талановитих, сильних людей, вони відкриті і готові йти на експерименти. Будемо працювати», - прокоментував Олег Скрипка.

 

Таким чином, тренерами другого сезону «Голосу країни» стали Валерія, Діана Арбеніна, Олександр Пономарьов і Олег Скрипка. Тренерами першого сезону були Діана Арбеніна, Руслана, Олександр Пономарьов і Стас П'єха.

 

Невдовзі тренери приступлять до «сліпих прослуховувань» 156 учасників, які пройшли загальнонаціональний відбір, який проводив Костянтин Меладзе. На цьому етапі вони виступають перед четвіркою зіркових тренерів, які сидять спиною до вокалістів. Якщо вокал вражає тренера, він повертається обличчям до сцени, таким чином, вибираючи артиста до своєї команди. Кожен тренер обере по 14 вокалістів.

 

Після «сліпих прослуховувань» наступає другий етап - «бої один на один», де вокалісти виступають на музичному рингу один проти одного. На третьому етапі - прямих ефірів - право голосу отримують глядачі. Саме вони визначають найкращий голос країни. Головний приз проекту - контракт з рекординговою компанією Universal Music.

 

Дата прем'єри «Голосу країни - 2» буде оголошена пізніше. До старту проекту на «1+1» виходитиме програма, яка познайомить глядачів з історіями вокалістів другого сезону.

 

Нагадаємо, що переможцем першого сезону «Голосу країни» став Іван Ганзера.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9123
Теги:
Читайте також
25.09.2011 11:18
Борис Бахтеев
для «Детектор медіа»
18 602
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Michael
4530 дн. тому
Клас, я радий. Олег крутий музикант і класна людина!
Анатолый
4530 дн. тому
Нарешті! Думаю, буде досить цікаво.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду