Радіо «Мелодія» остаточно припинило існування

17 Листопада 2011
12879
17 Листопада 2011
18:26

Радіо «Мелодія» остаточно припинило існування

12879
Тепер по два «Стильні радіо “Перець ФМ”» є в дев’яти містах
Радіо «Мелодія» остаточно припинило існування

Радіомережа «Мелодія» остаточно припинила своє існування. Остання частота «Мелодії» в Старобільську перейшла до мережі «Стильного радіо "Перець ФМ"». Зміну позивного та програмної концепції в ліцензії АТ «Онікс» (екс-«Мелодія») внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 16 листопада, задовольнивши відповідну заяву компанії.

 

Нагадаємо, що 19 жовтня Нацрада переоформила ліцензію АТ «Онікс» на мовлення в 21 населеному пункті в 14 областях України, змінивши програмну концепцію і позивний радіомережі «Мелодія» на «Перець ФМ». Рішення про об'єднання мереж прийняли в компанії після того, як «Мелодія» втратила свої 15 основних частот.

 

«Стильне радіо "Перець ФМ"», як і «Мелодія» входить до Першої української радіогрупи. Мережа до цього охоплювала 29 населених пунктів.

 

Унаслідок переоформлення ліцензій «Мелодії», «Перець ФМ» тепер є одночасно на двох частотах у дев'яти населених пунктах - Запоріжжі, Кіровограді, Чернігові, Сумах, Кривому Розі, Краматорську, Дубровиці, Карлівці, Зарічному. А це суперечить законодавству.

 

На запитання «Детектор медіа» на брифінгу голова Національної ради Володимир Манжосов запевнив, що Перша українська радіогрупа переоформить ліцензії «Перець ФМ» у цих містах. «Звичайно, в будь-якому населеному пункті не буде двох "Перець-ФМ". Але ми пішли на переоформлення, тому що в "Онікса" була єдина ліцензія на 21 місто, ми не могли з неї вирізати кілька і сказати, що на них не переоформлюємо. Зараз вони подають документи до Національної ради про внесення змін до тих ліцензій, які в них є в тих містах. У них є ще кілька брендів радіо», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12879
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НеАлексей
4546 дн. тому
В последний раз зарплату на Перце давали в июне.
Алексей
4546 дн. тому
Про Сумы ещё забыли написать ;) А вот Первомайск зря упомянули. Вы же знаете наверное что есть Первомайск в Николаевской области, а есть ещё Первомайск в Луганской области. Речь шла о разных Первомайсках :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду