Президент звільнив двох заступників голови Держкомтелерадіо

1 Серпня 2011
16363
1 Серпня 2011
15:26

Президент звільнив двох заступників голови Держкомтелерадіо

16363
Президент звільнив двох заступників голови Держкомтелерадіо

1 серпня Президент Віктор Янукович звільнив двох заступників голови Державного комітету телебачення і радіомовлення - Андрія Марочкіна та Володимира Горобцова. Відповідні укази № 788/2011 та № 789/2011 оприлюднені на сайті глави держави.

 

Обох їх звільнено відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України (розірвання трудового договору у випадку змін в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідації, реорганізації, банкрутства або перепрофілювання підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату працівників).

 

Раніше «Детектор медіа» писала про те, що посади Володимира Горобцова та Андрія Марочкіна будуть скорочені.

 

Відтак, у голови Держкомтелерадіо Олександра Курдіновича залишився один перший заступник Анатолій Мураховський та один заступник Дмитро Кравченко. 6 липня президент перепризначив Дмитра Кравченка у зв'язку з повернення до «старої» Конституції та зміною назви Держкомтелерадіо. Перепризначення Анатолія Мураховського не буде, оскільки він був призначений на посаду ще 1996 року, коли діяла «стара» Конституція.

 

Нагадаємо, що 16 червня президент Віктор Янукович відправив у відставку голову Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка і призначив на його місце Олександра Курдіновича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду