ТРК «Україна» отримала ліцензію на канал «Футбол+»

3 Вересня 2010
29037
3 Вересня 2010
17:26

ТРК «Україна» отримала ліцензію на канал «Футбол+»

29037
ТРК «Україна» отримала ліцензію на канал «Футбол+»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 3 вересня прийняла рішення про видачу ліцензії телерадіокомпанії «Україна» на супутникове мовлення під логотипом «Футбол+» на супутнику Sirius 4.

 

Як пояснив голова Нацради Володимир Манжосов, який раніше обіймав посаду віце-президента ТРК «Україна», телекомпанія придбала права на трансляцію футбольних чемпіонатів різних країн, яких вистачить на два футбольні телеканали.

 

Як відомо, ТРК «Україна» у 2008 році запустила канал «Футбол». У липні цього року «Футбол» збільшив у ліцензії загальні обсяги мовлення з 18 до 24 годин на добу.

 

Новий телеканал «Футбол+» має стартувати в жовтні. У чаті ТК директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов повідомив, що «Футбол+» насамперед з'явиться в абонентів супутникової платформи Viasat і кабельного оператора «Воля».

 

За словами пана Денисова, ТРК «Україна» працює над створенням групи спортивних каналів, і він не виключає, що після «Футбол+» найближчим часом «Україна» приступить до розробки ще двох спортивних каналів.

 

Нагадаємо, рік тому стало відомо, що ТРК «Україна» планує запуск другого спортивного каналу під робочою назвою «Футбол-Екстра». Згодом назву було змінено на «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29037
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
max
4986 дн. тому
Абсолютно солидарен!
Знайка
4987 дн. тому
Было бы классно, если бы канал вещал на Сириусе без кодировки или в кодировке BISS.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду