detector.media
03.09.2010 17:26
ТРК «Україна» отримала ліцензію на канал «Футбол+»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 3 вересня прийняла рішення про видачу ліцензії телерадіокомпанії «Україна» на супутникове мовлення під логотипом «Футбол+» на супутнику Sirius 4.

 

Як пояснив голова Нацради Володимир Манжосов, який раніше обіймав посаду віце-президента ТРК «Україна», телекомпанія придбала права на трансляцію футбольних чемпіонатів різних країн, яких вистачить на два футбольні телеканали.

 

Як відомо, ТРК «Україна» у 2008 році запустила канал «Футбол». У липні цього року «Футбол» збільшив у ліцензії загальні обсяги мовлення з 18 до 24 годин на добу.

 

Новий телеканал «Футбол+» має стартувати в жовтні. У чаті ТК директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов повідомив, що «Футбол+» насамперед з'явиться в абонентів супутникової платформи Viasat і кабельного оператора «Воля».

 

За словами пана Денисова, ТРК «Україна» працює над створенням групи спортивних каналів, і він не виключає, що після «Футбол+» найближчим часом «Україна» приступить до розробки ще двох спортивних каналів.

 

Нагадаємо, рік тому стало відомо, що ТРК «Україна» планує запуск другого спортивного каналу під робочою назвою «Футбол-Екстра». Згодом назву було змінено на «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY