Журналістка Юлія Вебер вестиме новий проект Першого «Чому це?»

29 Липня 2010
35898
29 Липня 2010
07:52

Журналістка Юлія Вебер вестиме новий проект Першого «Чому це?»

35898
Журналістка Юлія Вебер вестиме новий проект Першого «Чому це?»

Колишній кореспондент новин телеканалу ТВі Юлія  Вебер з нового сезону вестиме новий 26-хвилинний проект «Чому це?» на Першому національному. Про це повідомив головний продюсер каналу Олексій Семенов під час презентації сезону 27 липня.

 

Нову програму представили керівник проекту Андрій Городиський, редактор Сергій Шинкарук та ведуча.

 

За її словами, в програмі «Чому це?» вона намагатиметься знаходити відповіді на найрізноманітніші кумедні запитання. Юля зазначила, що із задоволенням чекає таких запитань від глядачів і колег.

 

Формат програми передбачає 5-8 сюжетів, в яких творча група шукатиме відповіді на поставлені запитання, залучаючи зокрема й авторитетних фахівців у тій чи іншій галузі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35898
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду