Понад годину на всіх каналах виступав Янукович

11 Лютого 2010
25643
11 Лютого 2010
16:38

Понад годину на всіх каналах виступав Янукович

25643
Понад годину на всіх каналах виступав Янукович

10 лютого більшість телеканалів показали звернення  лідера Партії регіонів та кандидата у президенти Віктор Янукович.

 

При цьому його 10-хвилинний виступ у праймі тривав майже безперервно: наприклад, щойно він закінчився на ICTV, одразу почався на Новому каналі, після цього - на Першому національному і т.д.

 

Якщо на каналах холдингу Віктора Пінчука та на Першому національному виступ Віктора Януковича вийшов як окреме звернення, то «Інтер», «1+1» та ТРК «Україна» показали його  у формі синхрону в межах випусків нових.

 

Треба зауважити, що лише на ТРК «Україна» виступ Януковича вийшов як синхрон у новинному сюжеті тривалістю всього 1 хв.

 

Зокрема, у вечірньому праймі «Інтера» звернення транслювалось двічі. Найоригінальнішим був випуск новин о 17.55, коли перші дві хвилини йшов сюжет з ЦВК, де оголошувались результати виборів, а після нього - 10-хвилинний синхрон Януковича. На цьому випуск новин закінчувався. В скороченому, 6-хвилинному форматі це звернення також вийшло і в «Подробицях» о  20.00.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25643
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5190 дн. тому
так вот я и вопрошаю: медийщики у нас всегда будут крепостными сцикунами? это уже неисправимо??? шли бы лучше строили дороги и стадионы вместо турецкоподданных - больше пользы было бы и не позорились. 21 век, а у нас все еще крепостные. во мля дикая африка! родина твою мать!
Борменталь
5191 дн. тому
Мика, Вы выражаетесь как пролетарий. Неужели новая власть уже так повлияла на процесс мышления масс? :) Медийщики у нас крепостные. Вопрос "показывать речь Брежнев-2" или не показывать решают не медийщики, а бизнес дяди и бизнес-тёти, которые сидят в креслах генеральных директоров телеканалов. Они такие же "медийщики", как Шариков - человек. Собссна, ежели возникает желание кого-то полить из ночного горшка, лейте кучнее, або брызги почём зря пачкают тех людей, которые работают на ТВ и хотели б далее "согласно высоким стандартам", да только выше указанные мною дяди и тёти имели в виду оные стандарты.
micka
5191 дн. тому
да мне пофигу кто там выступает янык юля или ющ - я говорю что медийщики наши СЦИКУНЫ МЛЯ! Не могут сказать нет. им тулят они берут и тупо все ставят в эфир. проституты!
за Справедливость!
5191 дн. тому
дорогуша! где вы видели у нас "равновесный" ответ? Если вы не любите Яныка, то это ж не повод.... Почему вас не возмущало, когда за деньги госбюджета (т.е. бесплатно для себя)господин Ющенко (под маркой брифингов президента и поездок президента по стране) вёл фактически многочасовую чуть ли не ежедневную агитацию на Первом национальном. Почему вас не возмущало, что то же самое делала премьер на многочисленных каналах, особенно на упомянутых в статье, причем с надобностью и без, когда в эфир "наживо" включалась неожиданно (даже не по программе) "пряма мова" Юли? Когда не министр охраны здоровья, а премьер рассказывал о медицинских аспектах, правилах лечения и приема лекарств, сдабривая всё это и агитационными нотками - вас это не смущало и не возмущало? Так быть может после всего этого 10-минутное появление Януковича в эфире каналов- для равновесия?
micka
5191 дн. тому
В журналистике есть принципы: Во-первых, пока нет равновесного сюжета с другой стороны - ответ Тимошенко например, а не ее партийцев, то не этично показывать яныка. Во-вторых, агиткампания окончена, и у каналов нет обязанности что-либо показывать тем более столько. Во-третьих, сам по себе янык пока еще никто, чтобы посчитать это общественно важной новостью. Нашим медиа еще лет 100 нужно учиться, чтобы не быть такими тупыми сцикунами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду