Екс-інтерівець Роман Вінтонів працюватиме в Українській службі Бі-бі-сі

14 Січня 2010
25946
14 Січня 2010
15:50

Екс-інтерівець Роман Вінтонів працюватиме в Українській службі Бі-бі-сі

25946
Екс-інтерівець Роман Вінтонів працюватиме в Українській службі Бі-бі-сі

Колишній журналіст ТОВ «Національні інформаційні системи» (новинний продакшн телеканалу «Інтер») Роман Вінтонів від 15 січня працюватиме на радіо - в Українській службі Бі-бі-сі. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

 

За словами Романа, його нова посада називається «журналіст/мультимедійний продюсер», а в коло обов'язків входить стандартна робота журналіста інформаційних програм.

 

Нагадаємо, що Українська служба Бі-бі-сі наприкінці жовтня оголосила конкурс на заміщення вакантної посади мультимедійного продюсера/журналіста для роботи в Києві.

 

Роман Вінтонів з початку 2007 року працював в інформаційній службі «Інтера», звідки звільнився 11 грудня 2009 року. До переходу на «Інтер» він був журналістом К1, ще раніше працював на ТРК «Люкс» у Львові.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25946
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5237 дн. тому
Вау. А где эта служба находится? В Киеве?
*
5237 дн. тому
круто!
Колега
5237 дн. тому
Поздоровляю Укр. службу Бі-Бі-Сі з хорошим вибором, а Вінтоніва з розвитком його кар"єри.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду