Нацрада переоформила ліцензії ТРК «Україна», «Інтера» й УЦТМ

25 Листопада 2009
25731
25 Листопада 2009
14:28

Нацрада переоформила ліцензії ТРК «Україна», «Інтера» й УЦТМ

25731
Нацрада переоформила ліцензії ТРК «Україна», «Інтера» й УЦТМ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 листопада переоформила ліцензію на супутникове мовлення ЗАТ «ТРК "Україна"» (логотип «Україна»).

 

Телеканал змінив власників, склад редакційної ради, оператора телекомунікацій, програмну концепцію, логотип і територію розповсюдження програм. Раніше власниками були Донецький акціонерно-комерційний міський банк і Донецька міська рада, зараз стали ЗАТ «Систем кепітал менеджмент» і Донецька міська рада. Оператором телекомунікацій став SES Sirius AB (Швеція) замість ТОВ «Нордік сателайт», територією розповсюдження стала Україна.

 

Склад редакційної ради

Були

Стали

Оганесян К.О.

Наталія Ємченко

Соколов В.Є.

Володимир Манжосов

Зубковська Г.В.

Марина Миргородська

Євтушенко В.В.

Юрій Сугак

 

Каріна Самохвалова

 

Ірина Курчакова

 

Що ж до програмної концепції, то формат телеканалу визначено як інформаційно-розважальний. При цьому зменшилася кількість культурно-мистецьких програм з 8 до 3 годин на добу, науково-просвітницьких - з 2 до 1 години на добу, зросла кількість розважально-музичних - з 2 до 4 годин 30 хвилин на добу. З'явився фільмопоказ в обсязі 5 годин на добу.

 

Також на засіданні регуляторний орган переоформив ліцензію АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканал «Інтер») у зв'язку зі зміною складу керівних органів.

 

Були

Стали

Наглядова рада

Володимир Рижий

Олена Хорошковська

Світлана Плужнікова

Володимир Рижий

Євген Харьковщенко

Світлана Плужнікова

Дмитро Орлов

Володимир Сігалов

 

Дмитро Орлов

Члени правління

Ярослав Порохняк

Ярослав Порохняк

Володимир Грановські

Віктор Павленко

Любов Кузьміна

Лариса Горська

Ганна Безлюдна

 

Редакційна рада

Ярослав Порохняк

Сергій Созановський

Максим Карижський

Єгор Бенкендорф

 

Внесені зміни були і до ліцензії провайдера цифрового мультиплексу МХ-4 компанії «Українська цифрова телемережа», яка змінила свою фактичну адресу з вулиці Деревообробної в Києві на вулицю Шолуденка у Вишгороді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду