detector.media
25.11.2009 14:28
Нацрада переоформила ліцензії ТРК «Україна», «Інтера» й УЦТМ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 листопада переоформила ліцензію на супутникове мовлення ЗАТ «ТРК "Україна"» (логотип «Україна»).

 

Телеканал змінив власників, склад редакційної ради, оператора телекомунікацій, програмну концепцію, логотип і територію розповсюдження програм. Раніше власниками були Донецький акціонерно-комерційний міський банк і Донецька міська рада, зараз стали ЗАТ «Систем кепітал менеджмент» і Донецька міська рада. Оператором телекомунікацій став SES Sirius AB (Швеція) замість ТОВ «Нордік сателайт», територією розповсюдження стала Україна.

 

Склад редакційної ради

Були

Стали

Оганесян К.О.

Наталія Ємченко

Соколов В.Є.

Володимир Манжосов

Зубковська Г.В.

Марина Миргородська

Євтушенко В.В.

Юрій Сугак

 

Каріна Самохвалова

 

Ірина Курчакова

 

Що ж до програмної концепції, то формат телеканалу визначено як інформаційно-розважальний. При цьому зменшилася кількість культурно-мистецьких програм з 8 до 3 годин на добу, науково-просвітницьких - з 2 до 1 години на добу, зросла кількість розважально-музичних - з 2 до 4 годин 30 хвилин на добу. З'явився фільмопоказ в обсязі 5 годин на добу.

 

Також на засіданні регуляторний орган переоформив ліцензію АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканал «Інтер») у зв'язку зі зміною складу керівних органів.

 

Були

Стали

Наглядова рада

Володимир Рижий

Олена Хорошковська

Світлана Плужнікова

Володимир Рижий

Євген Харьковщенко

Світлана Плужнікова

Дмитро Орлов

Володимир Сігалов

 

Дмитро Орлов

Члени правління

Ярослав Порохняк

Ярослав Порохняк

Володимир Грановські

Віктор Павленко

Любов Кузьміна

Лариса Горська

Ганна Безлюдна

 

Редакційна рада

Ярослав Порохняк

Сергій Созановський

Максим Карижський

Єгор Бенкендорф

 

Внесені зміни були і до ліцензії провайдера цифрового мультиплексу МХ-4 компанії «Українська цифрова телемережа», яка змінила свою фактичну адресу з вулиці Деревообробної в Києві на вулицю Шолуденка у Вишгороді.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY