ТРК «Україна» проведе ревізію умов розміщення реклами

1 Вересня 2009
16837
1 Вересня 2009
18:14

ТРК «Україна» проведе ревізію умов розміщення реклами

16837
ТРК «Україна» проведе ревізію умов розміщення реклами

Департамент продажів телеканалу «Україна» частково перегляне умови розміщення реклами у своєму ефірі. За словами керівника департаменту В'ячеслава Булавіна, найближчим часом буде проведено консультації з усіма агенціями-партнерами. За результатами цих консультація можлива ревізія умов, виданих попереднім продавцем каналу (компанією «Сфера-ТВ») на осінь 2009 року.

 

На питання про те, до яких рекламодавців підхід зміниться, пан Булавін відповів так: «Зависит от того, здравый ли это подход. Нездравыми я считаю такие условия, при которых восстановление рынка будет длиться еще 10 лет. Вопрос также в том, что мы не знаем, какими на самом деле были условия. Возникли "черные дыры", у некоторых агентств появилось желание оптимизировать цены. Если мы пойдем у них на поводу, то все желающие просто не станут в эфир. Потому и возникла потребность восстановить, а в некоторых случаях провести ревизию историй. В целом новые условия будут соответствовать рыночной ситуации, которая характеризуется достаточно высоким спросом и наличием политрекламы, съедающей большое количество инвентаря».

 

За словами директора Mindshare Валерія Варениці, клієнтам його агенції просто продовжили попередні умови розміщення до кінця року. Проте, зауважує він, ці клієнти не є ключовими для каналу.

 

Директор Mediavest Вікторія Чернєгова повідомила, що телеканал погодився пролонгувати старі умови лише на перший тиждень. А щодо подальшого періоду потрібно буде вести переговори. «Така ситуація нас, звісно, не зовсім влаштовує, оскільки ми вже обговорювали умови зі "Сферою-ТВ". Мені складно сказати, що їх не влаштувало у тих домовленостях», - додала вона.

 

Нагадаємо, з 1 вересня рекламний час «України» продає її власний сейлз-хаус «Медіапартнерство» та департамент продажів. До цього ексклюзивним селером каналу була компанія «Сфера-ТВ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16837
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
инженер
5338 дн. тому
кто что знает о вакансиях на ТРК "Украина"? слышал, что они собираются расширять технический департамент.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду