Костянтин Стогній зніматиме для ICTV проект журналістських розслідувань

24 Липня 2009
26330
24 Липня 2009
11:13

Костянтин Стогній зніматиме для ICTV проект журналістських розслідувань

26330
Костянтин Стогній зніматиме для ICTV проект журналістських розслідувань

Продакшн-студія «Жара» вироблятиме  для ICTV проект журналістських розслідувань з робочою назвою «Захист». Про це ТК повідомив керівник студії Костянтин Стогній.

 

Хронометраж - 40 хвилин. Однією з рубрик програми стане розшук зниклих безвісти людей.

 

 «Припустімо, розшукується зникла в Херсонській області 14-річна дівчинка. Ми будемо показувати всі обставини цієї справи. Спілкуватимемось з родиною, покажемо фото дівчини, з'ясовуватимемо, де її бачили востаннє (приміром, будемо говорити з водієм, що підвозив на маршрутці). Таким чином, більше людей зможуть впізнати її та повідомити якусь інформацію про неї», - розказав пан Стогній.

 

Окрім цього, за словами Костянтина Стогнія,  продакшн зніматиме для ICTV проект про неповносправних людей, які живуть повноцінним життям. Робоча назва цієї програми «Герой».

 

У прес-службі ICTV ТК зазначили, що триває процес узгодження деталей. Зокрема, концепція тижневика зараз доробляється і буде відома на початку серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26330
Читайте також
31.03.2010 08:19
Матвей Никитин
, для «Детектор медіа»
16 083
03.08.2009 13:30
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
4 760
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду