«Фабрику зірок – 3» вестимуть Маша Єфросиніна та Андрій Доманський

10 Липня 2009
21721
10 Липня 2009
12:03

«Фабрику зірок – 3» вестимуть Маша Єфросиніна та Андрій Доманський

21721
«Фабрику зірок – 3» вестимуть Маша Єфросиніна та Андрій Доманський

Ведучими третього сезону реаліті-шоу «Фабрика зірок» на Новому каналі стануть Маша Єфросиніна та Андрій Доманський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 

За словами генерального директора каналу Ірини Лисенко, Новий розглядав багато кандидатур і обрав з-поміж них найбільш «досвідчених, кмітливих і здатних до імпровізації».

 

Андрій Доманський вже вів перший сезон «Фабрики зірок» на Новому каналі, а нині є ведучим програм «Тільки правда?» та «Хто проти блондинок?». Маша Єфросиніна працювала на Новому каналі в програмі «Підйом!». Під час гала-концертів «Фабрики-3» Маша працюватиме у green-room, де спілкуватиметься з учасниками шоу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21721
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Людина
5404 дн. тому
Шановний! "Что Вы мелите?" - так я не "мелю" а висловлюю свою думку. Так в кого з нас агресія? Ви так ненавидіти українську мову, що аж слиною захлинаєтеся! До речі, я сам народився в Донецькій області. І те що ви пишите про засилля української мови при союзі, це повна маячня. Таке враження, що ви тоді не жили в країні. Українську мову давили всіма силами при начеб-то сприянні її існування. Її просто об"явили непристижною. Й така тенденція й досі зберігається у головах деяких ненавистників. І про те що рейтинги фабрики "т.к. по исследованиям, рейтинг фабрики выше именно с русско язычными ведущими" ТЕЖ МАЯЧНЯ, БО НЕ БУЛО ФАБРИКИ З УКРАЇНОМОВНИМИ ВЕДУЧИМИ. Та по вашій логіці всі шоу які вели на всіх каналах українською мовою не мали рейтингу. Та вони мали рейтинги які на багато більші , ніж у фабрики на Новому! А жити в країні та ненавидіти її мову та культуру........ Навіщо?
Людина -Людине
5404 дн. тому
Что Вы мелите? Шоу на СтБ и шоу на Новом, о которых Вы пишите - это всё импортная ЛИЦЕНЗИЯ, где всё прописано досканально. Чем-таким шоу на СТБ отличались от западных близнецов? А вот успех "Фабрик" зависит от продюсера, а выбор продюсера - от продюсера Нового... Вот вам и "качество" украинской Фабрики, о котором вы пишите. (Посмотрите анализ рос. и укр. фабрик, который я давал в своём вопросе в интервью Лысенко. Там всё подробно.) Что касается украинского языка, то Я же Вам писал, в совке было раз в 20 больше украиноязычной печатной прессы, чем сейчас. Сейчас - никто не покупает. Ни прессу, ни книги. Украинский язык никак не преукрасит фабрику, т.к. по исследованиям, рейтинг фабрики выше именно с русско язычными ведущими. Даже на первой фабрике единственная украино язычная участница отказалась в середине проекта говорить на украинском, со словами "Я что, дура, говорить ОДНА на украинском?". Смешно, но даже русско-ненавистнический 5 канал, всё чаще увеличивает объёмы новостей на русском, причём, в самый прайм-тайм. Я не хочу Вас обидеть, но для популяризации и успеха украинского языка, нужен парадокс - меньше говорить и думать о языковой проблеме вообще. Повторяю, в совке пресса говорила, показывала и писала раз в 20 больше в объёмах на украинском, чем сейчас. Название улиц, вывески магазинов были на 90% на украинском. И это, при руководстве ненавистной Москвы! Сейчас - всё наоборот. А к кому притензии? Москвы же нет. Есть демократия, которая привела к власти и Наполеона и Гитлера. Так может дело в ней? А что такое демократия? Когда меньшинство правит большинством. Вот я и не хочу, чтобы "западно-украинское" меньшинство с комплексом неполноценности, которое ломает памятники и каждый день пишет посты про украинский язык постоянно взрывало мне мозги. Не нравятся шоу? Сделайте лучше. Хоть на монгольском.
nobody
5404 дн. тому
Шепелев - один из лучших ведущих на СНГшном ТВ-пространстве. Ну, как всегда, у нас выбирают попроще и подешевле. Без него программа только потеряет. Но на безрыбье и эта парочка может сойти.
Явь
5404 дн. тому
Шепелев - тупое банальное и крайне самовлюбленное существо, которое почему-то уверено, что у него есть чувство юмора, интеллект и талант к экспромтам. Доманский - тоже не высший класс, но живой ум и реакция у него гораздо круче Шепелева. Евросинина - банальна, приелась, не так умна, как бы хотелось, неинтеллектуальна и скучна. Она точно не пример современной ведущей развлекательных программ.
Людина
5404 дн. тому
До чого тут агресія? Здається, хтось щось не зрозумів... Мова йде про те, що українська фабрика повинна мати свої особливості, як явище в єфірі саме цієї країни, а не бути чимось подібним до програми сусідів, та ще й не таким яскравим. Змогли ж на тому ж СТБ зробити шоу, які стали більш цікавими, ніж такіж аналоги у інших. А що до мови.... Чому ж в країні де більшість розмовляє українською на загальнонаціональному каналі не можуть дивитися програму з ведучими, які говорять тією ж мовою. До того ж там буде двоє ведучих. А то все галасують, що російську утискають( повна маячня) , так що тоді казати про ігнорування української?
Глядач
5406 дн. тому
Жаль. На хрена они экспериментируют с Доманским? Только человек нашел своего зрителя в Блондинках и Только правда, его суют в ФЗ! Фабриканты - не блондинки. Тут жесть Доманского мягко говоря неуместна, а прямо говоря - глупа. Доманский уже вел первую ФЗ. И вел ее хуже Шепелева! Домик! Не порть репутацию! Она дороже баблосов!
Yan
5407 дн. тому
Надоели одни и те же лица... Україна має ведучих???
Людина-людине
5407 дн. тому
Бери кувалду и ночью к Ленину скинуть агрессию! Езжу по миру и только здесь комплексы неполноценности к языкам. Кстати, в совке продавались газеты журналы на украинском и их было раз в 20 больше, чем сейчас. Я привожу лишь факты, а Вы - эмоции.
Людина
5407 дн. тому
Той же канал СТБ чомусь знаходить україномовних ведучих для шоу-програм, та ще й яких потужних програм, а от Новий - ніяк не може. А може не має бажання? А пісні україномовні.... Буде попит , будуть й пропозиції. Об"явити в єфірі про пошук пісень - й, думаю, все з"явиться. Але для того треба розуміти, що телебачення повинне не тільки працювати на смаки публіки, але й формувати їх.
//
5407 дн. тому
То може, ви ще й напишете україномовні пісні? Або назвете україномовних ведучих, які за рівнем професійності зможуть задовільнити потребі розважального мовлення?
Людина
5407 дн. тому
Не оцінюючи професійні якості ведучих (немає сумніву, що профессіонали), проте стає зрозумілим, що Фабрика-3 буде знову російськомовною. Чим же вона тоді є українською? Лише тим, що відбувається на терріторії України? Де в ціх Фабриках наші особливості? Більшість пісенного матеріалу теж російськомовного. Поки що це були лише вицвілі подібності до россійских фабрик. І це в країні, де дуже талановитий й співочий народ з своїм колоритом та традиціями. Може б було доцільно зробити нові аранжеровки народних пісень, та переспівати їх, та пісень українських класиків? Зробити прем"єри українських сучасних авторів. Не закопуйте українську пісню, а проспівайте її!
vi
5407 дн. тому
хороший выбор
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду