Верховна Рада ратифікувала Європейську конвенцію про транскордонне телебачення

17 Грудня 2008
42976
17 Грудня 2008
13:51

Верховна Рада ратифікувала Європейську конвенцію про транскордонне телебачення

42976
<strong>Верховна Рада ратифікувала Європейську конвенцію про транскордонне телебачення</strong>
Верховна Рада України ратифікувала Європейську конвенцію про транскордонне телебачення (текст) із деякими змінами та застереженнями.
 
За відповідний законопроект проголосували 260 народних депутатів.
 
Доповідаючи щодо законопроекту, народний депутат України Андрій Шевченко (БЮТ) заявив, що Верховна Рада, ратифікуючи конвенцію, «віддає давній борг». Представник Партії регіонів Вадим Колісниченко закликав не голосувати за законопроект, оскільки він передбачає ключову роль Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у регулюванні мовлення іноземних телеканалів в Україні.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42976
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
5624 дн. тому
Ратификация конвенции в работе нынешнего состава нацрады ничего не изменит. Как "чихали" на законодательство Украины, так и будут чихать, руководствуясь только политической целесообразностью отдельных личностей.
Бьюсь об заклад, что трансляцию беларусских каналов не разрешат
5624 дн. тому
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду