Сергій Дем’янчук забрав на «1+1» аналітиків з «Інтера», а Олександр Ткаченко призначив головним маркетологом Євгенію Близнюк

3 Вересня 2008
31644
3 Вересня 2008
12:14

Сергій Дем’янчук забрав на «1+1» аналітиків з «Інтера», а Олександр Ткаченко призначив головним маркетологом Євгенію Близнюк

31644
Сергій Дем’янчук забрав на «1+1» аналітиків з «Інтера», а Олександр Ткаченко призначив головним маркетологом Євгенію Близнюк
Керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1» Сергій Дем'янчук запросив на роботу на «1+1» трьох співробітників аналітичного відділу каналу «Інтер» - Сергія Кизиму, Віктора Шкроботу та Ірину Гребінську. Про це повідомляє Media Business Reports – бюлетень компанії Media Resources Management.
 
Нагадаємо, Сергій Дем’янчук покинув посаду програмного директора телеканалу «Інтер» на початку серпня 2008 року, а 13 серпня був призначений керівником телевізійного напрямку групи компаній «1+1».
 
«1+1», у свою чергу, покинули аналітики Сергій Авраменко, Юрій Вировий та Анна Плещ. «Інтер», за інформацією MBR, запросив до аналітичної служби Олену Дурманову з GFK-Ukraine.
 
Як повідомляє видання, після звільнення програмного директора «1+1» Дарії Фіалко, яка відповідала за закупівлі, Сергій Дем’янчук планує залучити до роботи у відділі закупівель інтерівські кадри,  зокрема Інгу Колесниченко, яка опікувалась закупівлями російського продукту, і яка, за інформацією MBR, уже звільнилась з «Інтера».
 
Також, за повідомленням MBR, головним маркетологом «1+1» стала Євгенія Близнюк, яка раніше працювала з Олександром Ткаченком – генеральним директором групи компаній «1+1» - на Новому каналі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31644
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
007
5717 дн. тому
Сірожа небывалый интриган, жаль только, что рейтинги не растут благодаря интригам. Несчастные плюсы! Хотя проект Демьянчук на 1+1 в любом случае ненадолго! Но главное, чтобы он преждевременно не захлебнулся в собственном дерьме!
009
5718 дн. тому
то008 нема вже давно дурманову запросили з гфк вже роки як з два, на інтері вона раніше демянчука. скушав її сірожа. однак, зараз в неї зявилась можливість себе проявити. хоча, з таким генпродюсером, у інтера шансів вистояти практично немає. ще сезон, максимум два, протягнуть.
008
5718 дн. тому
А чому пані Безлюдна йому не відповість гарними пропозиціями до гарних "плюсівських" кадрів? Хіба там вже нікого нема?
007
5718 дн. тому
С приобретением, 1+1! Более конфликтного и не приятного человека, чем госпожа Колесничекно, найти просто невозможно. Специалист она, мягко говоря, никакой, просто ушла с накопленной инфомацией, сочувствую всем, кто сейчас с ней будет работать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду