detector.media
03.09.2008 12:14
Сергій Дем’янчук забрав на «1+1» аналітиків з «Інтера», а Олександр Ткаченко призначив головним маркетологом Євгенію Близнюк
Керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1» Сергій Дем'янчук запросив на роботу на «1+1» трьох співробітників аналітичного відділу каналу «Інтер» - Сергія Кизиму, Віктора Шкроботу та Ірину Гребінську. Про це повідомляє Media Business Reports – бюлетень компанії Media Resources Management.
 
Нагадаємо, Сергій Дем’янчук покинув посаду програмного директора телеканалу «Інтер» на початку серпня 2008 року, а 13 серпня був призначений керівником телевізійного напрямку групи компаній «1+1».
 
«1+1», у свою чергу, покинули аналітики Сергій Авраменко, Юрій Вировий та Анна Плещ. «Інтер», за інформацією MBR, запросив до аналітичної служби Олену Дурманову з GFK-Ukraine.
 
Як повідомляє видання, після звільнення програмного директора «1+1» Дарії Фіалко, яка відповідала за закупівлі, Сергій Дем’янчук планує залучити до роботи у відділі закупівель інтерівські кадри,  зокрема Інгу Колесниченко, яка опікувалась закупівлями російського продукту, і яка, за інформацією MBR, уже звільнилась з «Інтера».
 
Також, за повідомленням MBR, головним маркетологом «1+1» стала Євгенія Близнюк, яка раніше працювала з Олександром Ткаченком – генеральним директором групи компаній «1+1» - на Новому каналі.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY