Павло Мовчан і Володимир Кметик мають намір запустити дитячий та сімейний супутникові канали

28 Серпня 2008
22482
28 Серпня 2008
15:44

Павло Мовчан і Володимир Кметик мають намір запустити дитячий та сімейний супутникові канали

22482
Павло Мовчан і Володимир Кметик мають намір запустити дитячий та сімейний супутникові канали
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення розглянула заявки на створення супутникових каналів «Малятко-TV» та «Family-TV», засновником і власником яких є Володимир Кметик, а в редакційній раді – депутат Верховної Ради та керівник «Просвіти» Павло Мовчан (БЮТ).
 
«Малятко-TV» презентує концепцію дитячого українського телеканалу (дитячих програм – 15 год./добу; з них 4 год. 24 хв. – власного виробництва, 10 год. 36 хв. – іноземний продукт), а «Family-TV» заявлено як просвітницький канал (науково-просвітницькі програми передбачено лише іноземного виробництва – 4 год. 45 хв.; культурно-мистецьких програм теж 3 год. 45 хв., з яких 45 хвилин – власне виробництво, 3 години – іноземний продукт).
 
Нацрада перенесла розгляд питання про надання ліцензій, висловивши побажання додатково опрацювати концепцію мовлення.
 
Так само на доопрацювання відправили і проект екологічного супутникового каналу «ЕКО-TV», за яким стоїть Олег Степченко, колишній власник «O-TV».
 
«Детектор медіа»
 
Довідка «ТК»

Володимир Кметик – в минулому: заступник голови Держкомтелерадіо, віце-президент НТКУ.  Разом з Павлом Мовчаном і «Просвітою» Володимир Кметик та його студія «Фрески» зняли мультсеріал «Лис Микита».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22482
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
віп
5720 дн. тому
{CENSORED} цей Кметик Шкода Мовчана.
Зоррі та Кармелюку
5720 дн. тому
Шановний Зорра - а де тут афера чи якісь погані речі??? Люди хочуть відкрити дитячий телевізійний канал, - це якраз те що необхідно, тому що нашим дітям нема що навіть цікавого подивитись українською мовою по телевізору. Хіба в цьому є щось погане????? А Ви щось зовсім не туди... Ви що "конкуруюча фірма" чи "голодній курці просо", а Вам - все афери, так само як і Кармелюку з його буцигарнями (якщо це взвгалі не одна людина під різними ніками написала). Володимир Іванович Кметик - це один із найпотужніших медіаменеджерів в Україні, який, зокрема і у 2003-2004 роках, будучи на посаді Першого Віце-президента, реально збільшив надходження до бюджету НТКУ більше ніж в три рази, працівники почали отримувати більші зарплати і стало можливо реалізовувати хоч як-неяк телевізійні проекти, а анімаційний серіал "Лис Микита", який показували по тому ж УТ-1 - це взагалі перший і єдиний поки що український мультиплікаційний серіал для дітей. Так що триндіти треба поменше гівна всякого про людей під ніками і безпідставно. Якщо є якісь справи - то Ви конкретно, будь-ласка, і бажано під іменем гівенце свое розкидайте, щоб медійна галузь України знала - хто ж це у нас такий патріот та правдолюб та за матінку Україну вболіває.
Кармелюк
5721 дн. тому
Кметик вже років десять повинен був бити в буцигарні, але він, на жаль, залишається трутнем на тлі України. Які пани в Держтелерадіо такі і в них холопи.
Zorra
5721 дн. тому
Ну чому, як тільки запахнуть якісь гроші й можливість афери-там зявляється сумнновідомий всім кметик!Той,за ким тягнеться такий смердюче-брудний й кримінальний шлейф злодіянь,людського горя!Де вже там говорити про патроітичність чи добрі справи в імя України!Самие такі кметики допомагали здирати з неї свитину,грабувати й нівелювати все святе! Хто згадає хто щось добре й святе за кметиком, чи те,де б він не нагрів руки й не зрадив?!А його зверхність, пихатість,надумана важність своєї персони!Чи мовчан зовсмі осліп,чи разом банкують на тілі України.Прикро,що це імя ганьбить Україну й по світу,бо це відомо й в діаспорі.А злочини у Львові?!і Доки ми будемо такими мовчазними й безвідповідальними перед тими,хто насправді торгує Україною,,коїть зло ? Лис микита в масці патріота!
5 коп
5721 дн. тому
"мати намір" теж підозріло звучить
ASD
5721 дн. тому
"Запустити" канал може кожен. А от ЗРОБИТИ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду