detector.media
28.08.2008 15:44
Павло Мовчан і Володимир Кметик мають намір запустити дитячий та сімейний супутникові канали
Павло Мовчан і Володимир Кметик мають намір запустити дитячий та сімейний супутникові канали
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення розглянула заявки на створення супутникових каналів «Малятко-TV» та «Family-TV», засновником і власником яких є Володимир Кметик, а в редакційній раді – депутат Верховної Ради та керівник «Просвіти» Павло Мовчан (БЮТ).
 
«Малятко-TV» презентує концепцію дитячого українського телеканалу (дитячих програм – 15 год./добу; з них 4 год. 24 хв. – власного виробництва, 10 год. 36 хв. – іноземний продукт), а «Family-TV» заявлено як просвітницький канал (науково-просвітницькі програми передбачено лише іноземного виробництва – 4 год. 45 хв.; культурно-мистецьких програм теж 3 год. 45 хв., з яких 45 хвилин – власне виробництво, 3 години – іноземний продукт).
 
Нацрада перенесла розгляд питання про надання ліцензій, висловивши побажання додатково опрацювати концепцію мовлення.
 
Так само на доопрацювання відправили і проект екологічного супутникового каналу «ЕКО-TV», за яким стоїть Олег Степченко, колишній власник «O-TV».
 
«Детектор медіа»
 
Довідка «ТК»

Володимир Кметик – в минулому: заступник голови Держкомтелерадіо, віце-президент НТКУ.  Разом з Павлом Мовчаном і «Просвітою» Володимир Кметик та його студія «Фрески» зняли мультсеріал «Лис Микита».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY