31 жовтня в Києві – конференція «Суспільне мовлення: незалежність, свобода слова і програмна різноманітність»

29 Жовтня 2007
12698
29 Жовтня 2007
06:24

31 жовтня в Києві – конференція «Суспільне мовлення: незалежність, свобода слова і програмна різноманітність»

12698
31 жовтня в Києві – конференція «Суспільне мовлення: незалежність, свобода слова і програмна різноманітність»

31 жовтня 2007 року в м. Києві, в конференц-залі готелю «Національний» (вул. Липська 5, 3-ій поверх) з ініціативи Фонду Конрада Аденауера, Посольства Федеративної Республіки Німеччина і Академії Української Преси відбудеться міжнародна конференція «Суспільне мовлення: незалежність, свобода слова і програмна різноманітність».

 

Метою проведення заходу є обговорення сучасного стану та перспектив створення системи суспільного мовлення в Україні, практичні засади програмної політики та моделі фінансування суспільних мовників.

 

До участі в у конференції запрошено представників органів виконавчої та законодавчої гілок влади, провідних аналітичних центрів та громадських організацій, засобів масової інформації, зарубіжні експерти ( Петер ШІВІ, колишній директор Північно-Німецького суспільного мовлення, Д-р Манфред КОПС, директор Інституту економіки мовлення, Кельн).

 

Акредитація для журналістів - електронна пошта: info@aup.com.ua ,

тел./факс: (044) 234 -52- 52.

 Програма заходу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12698
Читайте також
25.03.2010 11:52
Петро Провалов, для «Детектор медіа»
12 401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду