Нацрада замовила прорахунок 6 ФМ-частот у Чонгарі

Нацрада замовила прорахунок 6 ФМ-частот у Чонгарі

9 Жовтня 2017
1244
9 Жовтня 2017
19:46

Нацрада замовила прорахунок 6 ФМ-частот у Чонгарі

1244
5 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила замовити в «Українського державного центру радіочастот» прорахунок низки радіочастот, у тому числі шести ФМ-частот у Чонгарі Херсонської області на кордоні з Кримом.
Нацрада замовила прорахунок 6 ФМ-частот у Чонгарі
Нацрада замовила прорахунок 6 ФМ-частот у Чонгарі

Загалом Нацрада замовляє прорахунок 20 нових частот УКХ-діапазону в 10 областях України, шести ФМ-частот у Чонгарі Херсонської області (потужність передавачів – 1 кВт) та однієї ФМ-частот для малопотужного мовлення (10 Вт) у Бучачі Тернопільської області.

Крім цього Нацрада на запит радіомережі «Мелодія ФМ» замовляє перенесення її передавача на частоті 95,2 МГц у Києві з вул. Дорогожицької, 10 (вежа Концерну РРТ) на вул. Олегівську, 34-Б (вежа РАТЕЛ) і збільшення його потужності з 1,5 кВт до 4 кВт. А також збільшення потужності передавача «Хіт ФМ» на частоті 104,2 МГц у Скадовську Херсонської області з 250 Вт до 300 Вт. Цю частоту «Хіт ФМ» виграв на конкурсі 31 серпня, а 6 жовтня розпочало мовлення.

Нагадаємо, 17 серпня Нацрада замовила в УДЦР прорахунок двох мультиплексів у Чонгарі для цифрового мовлення на окупований Крим і перенесення 15 передавачів з окупованого Криму до Чонгара і Чаплинки, а також прорахунок 19 нових ФМ-частот у семи областях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду